Charlotte Møbjerg Ansel-Henrys rutine
© Ida Tietgen Høyrup

Charlotte bruger denne retro mascara til at gøre øjnene endnu mere blå

Drømmer du om at få dine blå øjne til at poppe? Charlotte Møbjerg Ansel-Henry, co-founder af The Jewellery Room, deler sine bedste skønhedstips

Blå mascara, der gør øjnene endnu mere blå, kosttilskud, der mindsker fine linjer og en ansigtscreme, som også er Victoria Beckhams favorit. Charlotte Møbjerg Ansel-Henry, 41 år og co-founder af The Jewellery Room, deler sine skønhedsvaner og bedste tips.

Et skønhedsråd, du har taget til dig?

“For nylig fik jeg lavet en analyse af min hud, og der gjorde de mig opmærksom på, at hudpleje begynder allerede ved din ansigtsrens. Hvor jeg før bare klaskede noget sæbe i ansigtet og vaskede af, bruger jeg nu en mild rensemælk. Jeg har mærket en kæmpe forskel fra første dag, fordi huden føles meget mindre tør.”

Hvad er dine uundværlige hudplejefavoritter?

“Biologique Recherches to serummer Colostrum og Elastine pure samt The rich cream fra Augustinus Bader, som jeg har hørt også skulle være Victoria Beckhams favorit. Med min tørre hud kan jeg godt føle mig lidt som en rosin, men når jeg bruger de tre produkter, føles huden slet ikke tør.”

Du beskriver selv, at du har et ‘vildt hår’. Hvordan tæmmer du det?

“Jeg er vild med Purely Professionals Leave in-balsam og arganolie fra Trines Wardrobe, som jeg bruger til at samle hårspidserne.”

Skønhedsprodukter
© Ida Tietgen Høyrup

Et hemmeligt skønhedstip?

“Især om vinteren kan jeg føle, at huden mangler lidt glød, og her hjælper det at dampe ansigtet over en gryde med kamillete. Jeg hælder økologiske kamilleblomster i en gryde og damper huden ved at holde ansigtet ind over dampen med et håndklæde over hovedet.”### Hvordan holder du dig sund?

“Jeg starter hver morgen med 15-20 minutters yoga. Man skal lige lidt tidligere op, men det er virkelig rart. Jeg tager også kollagentilskud for huden fra Feel Iceland. Det virker først efter noget tid, men jeg synes, at jeg kan se det på de fine linjer i ansigtet.”

Hvad hjælper dig, når din hud føles ekstra tør?

“Jeg sover med en fugtende natmaske fra Biologique Recherche og min natcreme fra Trilogy. På den måde er huden stadigvæk fugtet, når jeg vågner næste morgen.”

Hvilke makeupprodukter frisker dig øjeblikkeligt op?

“Jeg bruger en lysreflekterende concealer under øjnene fra Bare Minerals og Benefits Hoola-bronzer, som jeg lægger ved kindbenene. Den gør ret meget for mig. Og så elsker jeg blå mascara, fordi det gør mine øjne vildt blå. Jeg bruger det både til hverdag og fest.”