danskere narres af kopivarer
© Anna Stokland // Joseph SS17

Danskerne bliver oftest narret til at købe kopi-makeup

Vær opmærksom, når du køber makeup online. Du kan nemlig blive snydt til at købe kopivarer

Danskerne shopper online som aldrig før, men det er vigtigt at være opmærksom på, hvad man putter i sin online-shoppingkurv.

En ny undersøgelse foretaget af MarkMonitor viser, at der florerer flere kopivarer rundt på nettet end nogensinde før. Det er selvfølgelig altid ærgerligt at blive snydt, men det kan især have konsekvenser ved køb af beauty og hudpleje.

Falske produkter, som tilføres vores hud, kan nemlig vise sig at være sundhedsskadelige, da kopiprodukter oftest ikke er fremstillet i overenstemmelse med de standarder, som lovgivningen kræver.

Hele 51 procent af de danske forbrugere har oplevet at købe kopi-makeup og -hudpleje på nettet. Det svarer til at være den nation, der oftest snydes af de falske produkter online.

Det kan selvfølgelig være svært at identificere kopierne fra den ægte varer. Faktisk siger 34 procent af forbrugerne, at de først identificerede produktet som falsk, da de fik en fysisk dårlig reaktion af at bruge det.

Markedet for forfalskede lægemidler vokser også markant, men heldigvis viser samme undersøgelse, at Danmark er det land, hvor færrest er blevet narret til at købe falsk medicin på nettet.

ALT DET DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF