Den svenske popstjerne Zara Larsson deler sine bedste skønhedstips

Vi har fået sangerindens bedste makeup- og skønhedssråd, og kan allerede nu afsløre, at hendes største skønhedsidoler er Rihanna og Beyoncé

Clinique har i samarbejde med Zara Larsson, netop udgivet en ny video, der hedder Play With Pop, hvor den smukke sangerinde optræder i forskellige makeuplooks, som alle er skabt af Clinique.

Vi har fået et interview med Zara Larsson, og du kan læse om hendes bedste skønhedstips, favoritprodukter, og vi kan allerede nu afsløre, at hun er meget inspireret af sangerinden Rihannas evigt skiftende makeuplook.

Psst ... Se en anden sej svensker, Alicia Vikander, som twister sig igenenm Louis Vuittons nye kampagnevideo her

Hvordan har det været at samarbejde med Clinique på dette projekt?

“Det har været så godt at samarbejde med Clinique, fordi de er sådan et godt mærke. Jeg har brugt Cliniques ansigtsvask og tre-trins system i et stykke tid nu, og det er et mærke, som jeg virkelig stoler på.”

Har du et favoritlook fra videoen Play With Pop?

“Jeg tror, at min favorit er dance-versionen med makeuplokket Dark Vixen. Jeg elskede at have paryk på, så mit favorit makeuplook var klart det, hvor jeg fik lov til at bære en paryk.”

Bruger du selv makeup til at udtrykke dit humør, og synes du, at makeup er en god måde at vise selvtillid og personlighed på?

“Jeg bruger nærmest makeup hver eneste dag. Jeg synes, at det er sjovt at se godt ud og føle sig godt tilpas. Når jeg har makeup på, føler jeg mig mere selvsikker, og jeg bruger det for min egen skyld.

Nogle gange har jeg dårlig hud, og så er det rart at kunne dække urenhederne, så det føles som om, at jeg vågnede op uden dem – selvom det egentlig ikke er tilfældet.”

Zara Larsson i sit favoritlook, Dark Vixen, fra videoen Play with Pop / Foto: Clinique

Har du et signatur skønhedslook, eller kan du godt lide at prøve nogle forskellige look af?

“Jeg plejer selv at lave cat eyes med en flydende eyeliner, som jeg lægger på i en tyk streg. Jeg er ret glad for bronzefarver og foretrækker dem frem for alt for meget lyst og pinkt makeup. Det er derfor, det var sjovt at lave en video i samarbejde med Clinique, fordi jeg fik lov til at prøve mange forskellige look af.”

Psst ... Lær at lægge den perfekte eyeliner med disse 5 geniale råd

Kan du godt lide at eksperimentere med forskellige læbestifter?

“Jeg elsker læbestift, fordi du kan ændre hele ansigtet med bare lidt farve på læben. Nogle gange er jeg ikke modig nok til at bære røde læber i hverdagen, men jeg ville virkelig gerne blive bedre til at bære læbestift mere ofte. Jeg elsker Cliniques Lip pop colour + primer, som kommer i rigtigt mange gode farver, og jeg elsker, at lidt farve på læberne kan pifte mit ellers meget mørke tøj op.”

Hvor finder du selv skønhedsinspiration?

“Jeg finder inspiration hos mine idoler Rihanna og Beyoncé. Rihanna ændrer sit look hver eneste dag, og du kan aldrig vide, hvad hun har tænkt sig at have på, eller hvordan hun kommer til at se ud, og jeg elsker, at hun er så uforudsigelig. Hun er en stor inspiration for mig, når det kommer til mode, stil og skønhed.”

Zara Larsson elsker eyeliner og en smuk cat eye-makeup / Foto: Clinique

Har du nogle skønhedstricks, som du altid bruger?

“Jeg tror, at det vigtigste er at holde din hud velfugtet. For et par år siden gik jeg ikke rigtigt op i produkter eller at tage mig af min hud. Men da jeg blev teenager og gik fra at have perfekt hud til at få urenheder, blev jeg nødt til at tage mig af min hud. Jeg har ikke nogle tricks i min hudplejerutiner, jeg vasker mit ansigt hver eneste dag, renser min makeup af og eksfolierer og fugter huden dagligt.”

Har du en makeuprutine?

“Jeg starter med primer og så foundation, concealer, contouring og highlighter. Dernæst kan jeg godt lide at bruge pudder, så jeg undgår at ‘shine bright like a diamond’. Når jeg har gjort disse ting, elsker jeg at eksperimentere med øjenskygger og læbestifter."

Har du et favoritprodukt fra Clinique?

“Moisture surge overnight mask er et godt produkt til de lange flyveture. Jeg kan rigtigt godt lide at bruge den i ansigtet i starten af min flyvetur, fordi når jeg lander, føles min hud blød og gennemfugtet.”

GÅ IKKE GLIP AF NOGET!