Latte makeup
© Anna Stokland

Derfor vil internettet have dig til at bruge kaffe i din makeup

Det lyder skørt, men den er god nok. Kaffe er den vigtigste faktor i den makeuptrend, som har over 184 millioner visninger på TikTok

Hvem elsker ikke en god kop kaffe – særligt den der bliver serveret på sengen om morgenen. Lige nu nyder kaffe dog ikke kun kulinarisk popularitet, men hyldes også i makeupverdenen. Hvor vi tidligere har set en del produkter med koffein i, er det nu en helt ny trend centreret omkring kaffe, som er ved at overtage TikTok og Instagram, hvor blandt andre Hailey Bieber har delt billeder af trenden.

Latte makeup

Lige nu er der over 184 millioner visninger på hashtagget latte makeup. Det vil sige makeup inspireret af farven på din mælkeholdige kaffe. Kvinden bag det populære latte makeup-look, der replikeres igen og igen er den australske makeupartist Tanielle Jai. Nedenfor kan du se Jais tip til at skabe det flotte look, som giver lækker glød til hele ansigtet.

Sådan lægger du latte makeup

Vil du selv gøre looket efter, handler det om at vælge karamelfarvede makeupprodukter. Det vil sige brune nuancer, som er varme og gullige i tonen frem for de mere røde, orange eller de kølige brune toner, som bruges til at lave skygger og contouring med.

Det vigtigste makeupprodukt til dette look er en varm bronzer i enten creme eller fast form. Den skal lægges ved kindben, tindinger og øjenlåg. Dernæst kan du bygge på med dine andre varme lattefarvede øjenskygger på øjenlågene og en lattefarvet lip pencil og lipgloss på læberne for et fuldendt latte makeup-look.