Dette kollagenpulver er sæsonens skønhedshit

Kollagen er en vigtig bestanddel af hudens bindevæv, men fra en alder af 30 år, falder hudens naturlige niveau, hvilket bidrager til de første fine linjer. Løsningen? Kosttilskuddet The Solution™ fra Oslo Skin Lab

Du ved selvfølgelig, at en sund og afbalanceret livsstil og gode beauty-vaner bidrager til at at holde huden frisk, glat og smuk, men nu findes der altså også et unikt kosttilskud, der faktisk kan gøre en synlig forskel helt uden nåle eller sprøjter: kollagenpulveret The Solution™.

Skønhedsproduktet indeholder kollagen i en form, som bidrager til at øge hudens elasticitet, udglatte huden, give færre rynker og ikke mindst; formindske og forebygge appelsinhud. The Solution™ er ikke bare uden tilsætningsstoffer, men faktisk også uden smag, så du for eksempel kan mikse den daglige dosis i din morgenmad, kop te eller helt enkelt i et glas vand.

Dokumenteret effekt på bare 8 uger

Og det bliver faktisk endnu bedre; kollagenet i The Solution™, har i studier vist at kunne reducere rynkedybden med hele 20 procent i gennemsnit på bare otte uger på helt almindelige kvinder (ja, den er god nok!). Fordelen ved at drikke kollagen er, at du faktisk plejer huden indefra – og vi ved jo alle at skønhed kommer indefra.

Derfor behandler du ikke kun ansigtet, men hele kroppen og kan dermed også reducere eventuel appelsinhud. En anden vild bonus er, at The Solution™ ved dagligt brug både forebygger og reparerer allerede påvirket hud. Det vil sige, at kosttilskuddet – lige meget om du først nu har opdaget små fine linjer, eller om du har haft dem i årevis – kan have en tydelig effekt på din hud.

Laila Bagge får scannet huden via VISIA Scan.

Lajla Bagge har testet The Solution™

Laila Bagge på 45 har testet kollagenpulveret i otte uger. “Jeg vil uden tvivl fortsætte,” fortæller hun efter at have have set resultaterne. Hun fik nemlig scannet sin hud inden og efter testperioden på otte uger, og billederne viser tydeligt, at huden er glattere. En lang og dyb rynke på kinden er næsten fuldstændig forsvundet, og huden omkring munden synes generelt glattere.

Laila Bagge før.

Laila Bagge efter.

Ikke helt overbevist? Så læs endnu flere kundehistorier om kosttilskuddet The Solution™ fra Oslo Skin Lab her.

Har du lyst til selv at prøve det, kan du lige nu spare hele 40 procent ved at oprette et abonnement på kollagenpulveret via dette link med rabatkoden "COSTUME". Du får 28 små dagsdoser (nok til 4 uger) til en pris på kun 299 kr. i stedet for 498 kr. Herefter sparer du fast 30% om månedligt med en fast pris på kun 349 kr.

Tip! Klik på linket og derefter "Se Priser", så har Costume allerede indsat rabatkoden for dig. Psst.. der er ingen binding eller opsigelsesperiode på medlemskabet.