Disse stjerner ligner hinanden på en prik

Ser du også dobbelt? Mange af Hollywoods stjerner har lige så kendte dobbeltgængere. Se, om du kan se forskel på de kendte ansigter

Disse stjerner ligner hinanden på en prik © Wenn.com
1 / 12

Det er ikke kun Mary-Kate og Ashley Olsen, som ligner hinanden til forveksling.

Vi har fundet frem til en række stjerner, der har en lige så kendt dobbeltgænger.

Mon du kan se forskel?

Stjerner, der ligner hinanden: Natalie Portman & Keira Knightley © Wenn.com
2 / 12

Natalie Portman & Keira Knightley

Siden Keira Knightley spillede Natalie Portmans dobbeltgænger i Star Wars: Episode I, er de to smukke skuespillere blevet forvekslet med hinanden.

Stjerner, der ligner hinanden: Sarah Hyland & Mila Kunis © Wenn.com
3 / 12

Mila Kunis & Sarah Hyland

Store, brune dådyrøjne, et lille ansigt og masser af humor. Mila Kunis og Modern Family-stjernen Sarah Hyland har mange ting tilfælles, så det er kun forståeligt, at de to bliver sammenlignet.

Stjerner, der ligner hinanden: Helen Hunt & Jodie Foster © Wenn.com
4 / 12

Helen Hunt & Jodie Foster

Helen Hunt afslørede i et tweet, at en barista hos Starbucks engang forvekslede hende med en anden kendt skuespillerinde. Da What Women Wants-stjernen fik sin kaffekop, stod der nemlig Jodie Foster.

Stjerner, der ligner hinanden: Zooey Deschanel & Katy Perry © Wenn.com
5 / 12

Zooey Deschanel & Katy Perry

De store øjne, den blege hud, det mørke hår og den perfekte kyssemund. Skuespilleren og sangerinden har utvivlsomt mange fællestræk – og så kan Zooey faktisk også synge, mens Katy eftersigende kan spille skuespil.

Stjerner, der ligner hinanden: Lucy Hale & Selena Gomez © Wenn.com
6 / 12

Lucy Hale & Selena Gomez

Rundt ansigt, lille næse, fyldig underlæbe og kraftigt, mørkt hår. De to unge stjerner deler flere træk, og Lucy har endda afsløret i et tweet, at en gruppe piger engang forsøgte at tage hendes telefon for at ringe til “hendes” kæreste, Justin Bieber (Selena Gomez ekskæreste red.).

Stjerner, der ligner hinanden: Jaime Pressly & Margot Robbie © Wenn.com
7 / 12

Jaime Pressly & Margot Robbie

Selvom der er 13 års mellem My Name is Earls Jaime Pressly og Margot Robbie, kunne de to smukke skuespillerinder sagtens gå for at være tvillinger. Blond hår, blå øjne, bredt smil og fremtrædende kæbeparti – ligheden er slående.

Stjerner, der ligner hinanden: Isla Fisher & Amy Adams © Wenn.com
8 / 12

Isla Fisher & Amy Adams

Selv med to forskellige nuancer rødt hår og forskellige øjenfarver, er der stadig noget ved Isla Fisher og Amy Adams, der får de to til at ligne hinanden.

Stjerner, der ligner hinanden: Meryl Streep & Glenn Close © Wenn.com
9 / 12

Meryl Streep & Glenn Close

Meryl Streep og Glenn Close er begge nogle af Hollywoods mest anmelderroste skuespillerinder – og så er de som to dråber vand med ens næser, runde æblekinder og karakteristiske hager.

Stjerner, der ligner hinanden: Bryce Dallas Howard & Jessica Chastain © Wenn.com
10 / 12

Bryce Dallas Howard & Jessica Chastain

Nej, der er ikke den samme person.

Bryce Dallas Howard er blandt andet kendt fra Jurassic World og Jessica Chastain for Interstellar, og de rødhårede skønheder deler både skuespiltalent og udseende.

Stjerner, der ligner hinanden: Leighton Meester & Minka Kelly © Wenn.com
11 / 12

Leighton Meester & Minka Kelly

Leighton og Minka blev tætte veninde, efter de optog en reklame sammen i 2003 – og ligesom det ofte er tilfældet med kærestepar, begyndte de at ligne hinanden mere og mere.

Stjerner, der ligner hinanden: © Wenn.com
12 / 12

Thandie Newton & Zoe Saldana

Der er en slående lighed mellem Westworlds Thandie Newton og Avatars Zoe Saldana. Selv Saldanas egen mor kan have svært ved at kende forskel på de to smukke skuespillere – så er det okay, at resten af verden har det på samme måde.