Rødhåret glossier øjenbryn makeuo
© Glossier

Endelig lancerer Glossier længe ventet nyhed til de rødhårede

Er du velsignet med smukke røde lokker, har dette produkt formentligt også manglet i din makeuppung.

Lige siden skønhedsmærket Glossier indtog internettet og ikke mindst Instagram, har de været gode til at skabe opmærksomhed omkring deres produkter, og de står i dag bag flere uundværlige makeup-klassikere. Vi nævner i flæng deres multifarvede Cloud paint, den glinsende Futuredew og ikke mindst brynproduktet Boy brow.

Sidstnævnte er Glossiers bedstsælgende produkt, som flere gange har været udsolgt, hvilket har resulteret i lange ventelister, hvor stjerner som Beyoncé og Liv Tyler har været skrevet op, så de, ligesom alverdens andre kvinder, kunne få brynene i geleen, der giver farve og form. Men én farve har dog manglet i Glossiers bryn-univers, og det råder det populære mærke nu bod på med denne nyhed.

Boy brow til de rødbrune bryn

Glossier har netop udvidet deres Boy brow-sortiment med farven auburn, som er en varm rød farve til øjenbrynene. Normalt er rød farve til brynene et no-go, da næsten ingen bryn bliver pænere af at blive tegnet op med varme rødlige farver.

Der er dog en undtagelse, og denne gælder for dig, som har smukke røde lokker og ditto rødbrune øjenbryn. Her ville det være synd at forsøge at markere de rødlige bryn med mørk farve, fordi det oftest ender i et unaturligt look. Brynene skal i stedet farves med rødbrune nuancer, som fremhæver, og derfor vil auburn formentligt falde på et tørt sted. Farven giver en flot markering af de rødlige brynhår, og holder dem samtidigt pænt på plads, så du kan eksperimentere med at rede brynene opad og få øjenbryn, der syner af meget mere.