© Hermès / Jack Davison

Er dette efterårets flotteste neglelak?

Bag den smukke neglelak står et af verdens mest eftertragtede brands, som nu også har kastet sig ud i en kollektion af neglelakker.

Hermès trådte som bekendt ind i skønhedsverdenen sidste år med både læbestifter og blush. Nu udvides makeupuniverset med en ny kollektion ved navn Les mains, der består af forskønnende produkter til hænderne. Det vil sige håndcreme, neglefil og nogle meget smukke neglelakker. Kollektonen byder på et væld af flotte farver, men særligt én nuance har fanget vores opmærksomhed.

I kollektionen finder du som sagt en masse forskellige farver til neglene – blandt andet en orange farve, som kun Hermès kan lave den – men også den gule nuance Jaune impérial, som vi tror bliver en af kollektionens mest eftertragtede neglelakker. Den varme, gule nuance vil desuden live de grå dage op og er derfor den perfekte neglefarve at gå efteråret i møde med.

Overvejer du at prøve den flotte farve af, så husk at lægge to til tre lag, og afslut gerne med topcoat for et ekstra holdbart resultat.