© Hugo Boss

Få Freja Behas bedste skønhedstips

Topmodellen tror på den simple løsning, når det kommer til skønhed, og morgenrutinen tager også kun fire minutter

I det nye nummer af Costume, finder du et stort interview med den private topmodel Freja Beha (smugkig i magasinet her). Her på Costume.dk deler hun ud af sine skønhedstips – der er gode men sparsomme. Frejas indsats, når det kommer til skønhed, kan nemlig findes på et meget lille sted, og hun tror på det fine koncept om less is more.

MORGENRUTINEN Morgenrutinen består af ansigtsvask, creme og tøj – badet tager hun nemlig aftenen før, så det er overstået.

“Jeg vasker mit ansigt med Bioderma Sensibio h2o og bruger en skrubbecreme én gang om ugen i badet. Jeg bruger en creme uden olie – og det er faktisk det. Jeg tror, at jo mindre, du bruger, jo bedre. Det handler om ikke at irritere huden.

Jeg skifter brands engang i mellem, hvilket fungerer fint for mig. Jeg tror ikke, at dyre produkter naturligvis er bedre. Jeg kigger dog altid efter, at produkterne ikke indeholder parabener og lignende. Jo færre ingredienser, jo bedre i min optik.”

MAKEUP – ELLER MANGEL PÅ SAMME Freja bruger ikke noget makeup og heller ingen neglelak. Det eneste, som hun gør noget ekstra ud af, er at bukke sine øjenvipper.

“Det gør virkelig, at du går fra at se søvnig ud til at se vågen ud. Det meste af tiden bukker jeg dem, og lader det blive ved det. Men hvis jeg skal noget mere specielt, tager jeg mascara på.”

Freja Beha

Freja Beha

© Freja Beha

Foto: Freja Beha i Purple Magazine i 2010

TRÆNING For seks måneder siden begyndte Freja at træne to gange om ugen. Ellers har hun aldrig rigtig dyrket motion. Hendes motivation er at kunne binde sine snørebånd, når hun bliver 75 år – og fordi hun gerne vil holde sig sund og for at kunne spise lige det, som hun har lyst til.

REJSEKIT Når det kommer til Frejas travel essentials, er det simple også svaret.

“Fugtighedscreme og en naturlig læbepomade, min iPod og bøger. Hav altid nok bøger med – de kan være en god partner, når du rejser alene.”