Designer Stine Goya til venstre og model med Stine Goya-hår til højre.
© Wella

Få hår-looket fra Stine Goyas show

Til Stine Goyas show gik modellerne på catwalken med hår a la Stine Goyas

Modellerne til Stine Goyas show under Copenhagen Fashion Week gik på catwalken som Stine Goya-kloner. Modellerne havde nemlig parykker på, så deres hår lignede Stine Goyas. Wellas chefstylist, Marta Spizewska fortæller om looket:

Så kom showet vi i Wella-teamet havde set frem til og arbejdet hårdt for at få så perfekt som muligt. Til Stine Goya skulle alle modellerne nemlig have parykker på, så de så vidt muligt lignede Stine Goya. Og det har været lidt af et arbejde at få parykkerne så perfekte som muligt, da det altid er anderledes at arbejde på parykker i forhold til at arbejde med rigtigt hår. Parykkerne er alle blevet farvet for at få den helt rigtige Stine Goya-farve, og de er blevet klippet i både længde og pandehår. Og jeg synes faktisk, at det er lykkedes rigtig godt - de ligner jo Stine Goya. Og hvor var det fedt at stå backstage lige inden showet med 16 Stine Goya-kopier og én af den ægte vare.

Sådan får du looket:

Vil du også have en Stine Goya-paryk på, så skal du først rulle dit eget hår op i små snegle rundt om på hele hovedet og sætte to hårnåle over hver snegl, så håret er så stramt og tæt på hårbunden som muligt.

Derefter skal du spraye med hårspray over det hele for at lægge håret ned, inden du til sidst sætter parykken på. Det kan også være en god idé først at sætte en paryk-strømpe (som er ligesom foddelen på en nylonstrømpe) over hele håret - det strammer virkelig dit eget hår helt ind, før du sætter parykken på.

Hvis du ikke er til paryk, men hellere vil have farvet dit hår i samme farve som Stine Goyas, kan jeg anbefale dig at finde en frisør, som farver med Wellas farver, og bede om at få en af følgende farveblandinger:

Wella Professionals Color Fresh skyllefarve i nuancen 10/39 blandet med 6/34 for at få en midlertidig farve som langsomt vaskes ud i løbet af 10 hårvaske.

Wella Professionals Color Touch semi-permanent farve i nuancen 8/73 blandet med en lille smule 0/34 for at få et farveresultat, som holder i op til 40 hårvaske.

Wella Professionals Koleston Perfect permanent farve i nuancen 8/34 blandet med 8/7 for at få et permanent farveresultat.

For at få volumen og bevægelse i håret, så føntør håret med en rundbørste, og Wella Professionals natural volume styling mousse.

Backstage til Stine Goya.

Wellas chefstylist, Marta Spizewska