Blandt andre hårekspert Palma Sørensen og hudplejeekspert Ole Henriksen besvarer dine skønhedsspørgsmål.

Få svar på dine skønhedsspørgsmål

4 skønhedseksperter besvarer dine skønhedsspørgsmål

Du har spørgsmålene, og Costume Skønhed har svarene. Nu også i en ny beauty-brevkasse, hvor fire skønhedseksperter besvarer skønhedsspørgsmål med deres bedste tips, tricks og hemmeligheder. Det er dog ikke alle spørgsmål, der vil blive besvaret. Kun de bedste spørgsmål vil blive trykt og besvaret i Costume skønhed 3, som er på gaden 27. oktober. Så der er skøn kamp til stregen. Også om den nye duft fra Chloé, Love Chloé, som de trykte spørgsmål vil blive præmieret med. Duften har en værdi af 595 kr. for 50 ml.

Skriv til Skoen@costume.dk

Eksperterne, du kan stille dit skønhedsspørgsmål, er:

Hudplejeekspert Ole Henriksen

Han startede med at mikse naturlige ingredienser til hudplejeprodukter i sit køkken. For nylig solgte han sit hudplejemærke til luksusgiganten LVMH, men er stadig kreativ leder. Ole Henriksen, 60 år, er uddannet kosmetiker, har talrige fans blandt Hollywoods stjerner og er stor fortaler for DIY-tricks. “Hudpleje er virkelig en lidenskab for mig, og igennem årene har jeg opbygget en viden, som det glæder mig at kunne dele med dig,” siger Ole Henriksen.

Skønhedsekspert, Costumes skønhedsredaktør Liv Winther

Hun spotter tendenserne, næsten inden den sidste model er gået af catwalken, og serverer dem smukt og brugbart for dig hver måned. Liv Winther, 35 år, er uddannnet frisør og makeup-artist og har et tip til hver en beauty-overvejelse. “Der er mange måder at prøve nye farver og tendenser af på. Det handler om at få dem til at forme sig efter dig og ikke omvendt,” siger Liv Winther.

Hårekspert Palma Sørensen

Hun har en af Københavns bedste frisørsaloner (i Ny Østergade 5), en særlig evne til at læse sine kunders hår og behov og sælger som den eneste på Sjælland og Fyn det hotte amerikanske naturhårmærke Aveda. Palma Sørensen, 52 år, er uddannet frisør og har 30 års erfaring indenfor cool klipning, pleje og styling.

Ernæringsekspert Christina Bendix

Hun er ernæringsekspert for modelbureauet 2pms modeller, laver workshops, holder foredrag og er stor fortaler for proteinrig morgenmad og et balanceret blodsukker. Christina Bendix, 36 år, er uddannet diætist og har mere end 12 års erfaring indenfor sund kost og træning.