© Oslo Skin Lab

Få Christiane Schaumburg-Müllers bedste råd til en hverdag i balance

Den travle tv-vært afslører, hvilke få hudplejerutiner hun altid prioriterer, og deler tre simple hacks til mere balance (og ja, det ene er vin).

Smukke Christiane Schaumburg-Müller er vant til en hverdag med run på. På hendes CV står der blandt andet forretningskvinde og skuespiller, og hun er lige nu fuldt beskæftiget som vært på TV2-programmet 'Den vildeste danser'. Alligevel stråler hun altid af et overskud, som er svært ikke at beundre.

Vi har fået lov til at stille den stilfulde tv-vært og Oslo Skin Lab®-ambassadør fem spørgsmål – om rutiner, en balancefyldt hverdag og om at huske sig selv og sin hud i travle tider.

Hvordan ser en typisk morgen ud for dig?

Jeg kan godt lide at komme relativt hurtigt ud af døren. Jeg bliver lidt doven af at have for lange morgener, det er slet ikke mig. Jeg er faktisk først for nyligt begyndt at rense min hud hver morgen. Der tænker man måske: "Har du ikke altid renset din hud om morgenen?". Og nej, det har jeg helt ærligt ikke. Jeg har mere bare kørt noget foundation i ansigtet, så snart mine fødder ramte badeværelsesgulvet. Efter jeg har gjort mig klar på badeværelset, når jeg altid forbi køkkenet for at drikke en kop kaffe. Jeg drikker også et glas vand, hvor jeg har mit daglige shot af kollagenpulver i, som jeg har taget i over to år. Bagefter tager jeg computeren under armen, og så er jeg ellers out.

Hvad betyder rutiner for dig i hverdagen?

Åh, jeg kan jo godt lide rutiner. Jeg kan også godt lide at bryde dem, men nøj, hvor jeg elsker at have dem. De giver mig tryghed og struktur i hverdagen, og de betyder, at jeg har noget fast at forholde mig til.

Hvordan sørger du for at holde fast i dine rutiner?

Når rutiner kommer ind under huden, bliver de til vaner, som bliver til en naturlig del af dig. Jeg bader for eksempel altid om aftenen, og det er ikke længere en rutine, men det er bare noget, jeg gør automatisk, fordi det er blevet en vane. For mig er rutiner i en anden boks end vaner. Nogle rutiner skal jeg minde mig selv om, andre kan vare måneder, og nogle når aldrig at blive en rutine, før de bliver smidt ud i skraldespanden. Lige nu prøver jeg at gøre min træning til en ugentlig rutine. Jeg ved bare af erfaring, at om tre måneder er den ikke-eksisterende, og så har jeg lige en periode uden, indtil jeg måske prøver at gøre det til en rutine igen.

Prøv Christianes kollagenpulver og få 50 % rabat

Hvis du gerne vil i gang med kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab®, kan du som Costume-læser få en særlig rabatkode. Du får nemlig helt automatisk 50 % rabat på første pakke på medlemsskab lige her. Herefter får du alle fremtidige pakker på 30 % rabat – en pris på 349 kroner månedligt.

En pakke af The Solution™ består af 28 små poser med dagsdoser af kollagenpulveret, som er nok til fire ugers brug. En pose består af 2,5 gram kollagenpulver uden smag eller lugt, så det let kan blandes op med din morgenkaffe, smoothie eller, som Christiane gør, med et glas vand.

© Oslo Skin Lab