Her er øjencremen, der mindsker mørke rande

Her er øjencremen, der mindsker mørke rande

Forkælende masker, vitaminer til huden og en fantastisk øjencreme. Læs med, når skønhedsredaktør, Marie Hindkær, viser sine forårsfavoritter

Der er masser af nyheder på hylderne, og skønhedsredaktøren har haft travlt med at finde frem til de bedste.

Rens med olie

“Jeg døjede med urenheder i mine teenageår, og derfor har jeg altid været omhyggelig med at få renset min hud fri for makeup og snavs, inden jeg går i seng. En ny favorit i min aftenrutine er Midnight recovery botanical cleansing oil fra Kiehl’s, der er mild og effektiv og nem at bruge. Massér olien ind i huden, og tilsæt en lille smule vand, så den skummer let. Skyl efter, og dup huden tør. Din hud vil føles ren og fugtet uden spor af hverken olie eller makeup. Olien kan også bruges som makeup-fjerner på både øjne og læber, hvilket betyder, at du faktisk ikke behøver andre renseprodukter end denne.”

Forglem mig ej

“Jeg er nok ikke den eneste, der har en tendens til at glemme kroppen lidt om vinteren, hvor den alligevel er pakket væk i flere lag. Men det skal der laves om på. Redemption body scrub fra Aesop indeholder fintmalet pimpsten og bambusstængel, der renser og eksfolierer, mens æteriske olier af gran- og fyrrenåle, salvie og nelliker giver en skøn duft, der bliver siddende på kroppen efter badet. Og så har body scrubben den helt perfekte konsistens – ikke for flydende og ikke for fast, så du kommer langt med bare en lille smule.”

Læbekit

“Vink farvel til tørre og sprukne læber, og byd foråret velkommen med bløde kys. Læbeduoen fra Henné Organics har hurtigt fået en fast plads på min badeværelseshylde, og jeg bruger kittet hver aften, når jeg renser min hud. Rose diamonds lip exfoliator er en mild scrub, der fugter og sørger for, at læberne holdes fri for tørre flager, mens Luxury lip balm plejer og reparerer.”

Magnetisk

“Fyld farve på læberne – også til hverdag. Jeg er vild med Lip magnet fra Giorgio Armani, der findes i 18 smukke nuancer og bliver siddende, hvor den skal. Den smelter nærmest ind i læberne og efterlader dem intense og med en mat finish.”

Øjenåbner

“For nylig var jeg i Paris, hvor jeg blev introduceret for Filorga, der siden 1978 har holdt parisiske kvinders hud smuk. Jeg blev også præsenteret for nyheden Eyes-absolute – og tak for det. Øjencremen mindsker både linjer, hævelser og mørke rande under øjnene, giver tunge øjenlåg et lille løft og styrker vipperne. Cremen påføres med den kølende applikator morgen og aften og masseres ind i huden omkring øjnene med små, cirklende bevægelser.”

Vintervitaminer

“Det kan være svært at bevare en smuk glød i de kolde vintermåneder, hvor din hud har brug for ekstra meget pleje og energi. Vitaminer er ikke kun sunde at spise, de er også effektive at smøre på huden. Særligt C-vitamin er vigtig at huske på, hvis din hud virker trist og uden glød. Vita c concentrated corrective serum fra pHformula er spækket med C-vitaminer, der øger produktionen af kollagen i huden og giver den en mere jævn og strålende overflade. Den har en mild duft, og jeg bruger et par dråber både morgen og aften under min creme.”

#Cococodes

“Hver sæson har sine farver, men hos Chanel er der særligt fem, som altid går igen. Rød, sort, guld, hvid og beige blev g jort ikoniske af Coco Chanel, og forårslooket hylder de fem farver. Stjerneproduktet er den smukke blush, som jeg næsten ikke kan nænne at bruge.”

Maskemagi

“En sund og strålende hud kræver masser af pleje både indefra og udefra, og Tromborgs tre nye ansigtsmasker er en fryd for både din hud og dit sind. Moisturizing facial mask er en beskyttende og plejende fugtmaske, som også kan bruges som en effektiv natkur. Detox facial mask er en dybderensende lermaske, der tydeligt gør din hud mere klar og ensartet at se på, mens min favorit er Enzyme peeling facial mask, der eksfolierer og giver huden en helt fantastisk glød. Alle tre masker indeholder æteriske olier, som stimulerer sanserne og får dig til at glemme alt om tid og sted.”