© Getty Images

Få 'Pretty Little Liars'-stjernens hemmelighed til glødende hud

Hun følte sig mest sårbar, da hun var gravid, og plejer sit indre for at have et smukt ydre. Pretty Little Liars-stjernen og skønhedsinfluenceren Shay Mitchell deler gode og dårlige øjeblikke og skønhedstips med sine 27 millioner følgere på Instagram og over 4 millioner YouTube-abonnenter. Vi har mødt hende, i anledning af at hun er ansigt for Cacharels nye duft i serien Yes I am.

“At blende er hemmeligheden bag en dugfrisk og glødende hud.”

Anerkendte Patrick Ta er din faste makeup-artist. Hvad er det bedste trick, du har lært af ham?
“At blende er hemmeligheden bag en dugfrisk og glødende hud. Han bruger altid en fugtig svamp til at blande forskellige makeupprodukter og samme svamp til at påføre pudder, så makeuppen holder bedre.”

Hvornår føler du dig smukkest?
“Når mit hår er nyvasket, og min hud velplejet med produkter fra Shani Darden, som er min faste kosmetolog. Jeg kan også finde på at fylde en skål med varmt vand og tilføre det essensielle olier som lavendel for at dampe ansigtet. Det virker beroligende. Hvis jeg ser virkelig træt ud, dypper jeg ansigtet i en skål med isvand. Det dæmper hævelser og får dig til at se frisk ud med det samme.”

Hvad er den seneste skønhedstrend, du har googlet?
“Fordele ved at amme. Jeg er lige blevet mor til en lille pige, så jeg googler de mærkeligste ting.”

Du har et fantastisk flot hår. Hvad gør du?
“Jeg ved godt, at det er et superkedeligt svar, men jeg har virkelig gode gener takket være min mor, som kommer fra Filippinerne. Hun har lært mig, at alle hårproblemer kan løses med kokosolie. Jeg undgår også stærke kemikalier og farver sjældent mit hår.”

Har du fokus på dine øjne eller dine læber, når du skal til fest?
“Øjnene! En vingeformet eyeliner eller mørke øjne – altid.”

Hvilke skønhedsbloggere følger du?
“Jeg elsker Desi Perkins og Makeupshayla på YouTube, begge er superinspirerende.”

Føler du dig presset til at opretholde et bestemt udseende?
“Jeg følte mig nok mest udsat, da jeg var gravid. Der var dage, hvor kroppen ikke føltes som min længere, og intet af mit tøj passede mig. Men jeg vidste også, at det var midlertidigt, og at det var det hele værd. Jeg trives med at være i rampelyset og dele glamourøse øjeblikke fra mit liv, men jeg holder også meget privat, selvom det måske ikke altid virker sådan.”

”Det er vigtigt for mig at vise, at det ikke er alt i livet, der er så perfekt, som mange går og tror. Og det er lige præcis det, mine fans værdsætter.”

Føler du dig nogle gange usikker?
“Ja, det sker hele tiden, men så er det, fordi jeg trænger til en lille pause. Vi mennesker er meget sårbare, men skal huske på, hvad de vigtige ting er her i livet. Jeg prøver at sætte pris på, at jeg er sund, og at dem, jeg holder af, har det godt.”

Du afslørede din graviditet på Instagram og fortalte via YouTube, at faderen er skuespiller Matte Babel. Hvor stor en del af din hverdag er styret af de sociale medier?
“Jeg har længe været en del af YouTube og delt både gode og dårlige øjeblikke. Så det er ret naturligt for mig at dele nyheder som den med mine følgere – det er nærmest blevet et slags community. Det er vigtigt for mig at vise, at det ikke er alt i livet, der er så perfekt, som mange går og tror. Og det er lige præcis det, mine fans værdsætter.”

Hvad vil du gerne lave i fremtiden?
“Lige nu er jeg mor på fuldtid, men jeg er også meget aktiv på YouTube, hvor jeg deler skønheds- og træningstips. Måske vil jeg med tiden skabe noget, der er mit eget.”