Sus Wilkins deler skønhedstips til ferien
© Instagram / @suswilkins

Få Sus Wilkins’ bedste skønhedstips

Skal du snart ud at rejse, må du ikke gå glip af den smukke skuespillerindes tips til ferieskønhed – og “verdens bedste mascara”

Sus Wilkins er en kvinde med mange talenter, og på cv'et står blandt andet model, danser og skuespiller.

Lige nu er hun aktuel i serien Perfekte Steder II, og som en del af sit arbejde tilbringer Sus Wilkins en del tid i makeupstolen, hvor hun har lært mange gode tips.

Her afslører hun sine skønneste anbefalinger til hverdag og ferie.

Psst ... Bliv inspireret af de flotteste rejselook, som nemt kan kopieres

HVORDAN VIL DU BESKRIVE DIN MAKEUPSTIL?

“Jeg går ikke så ofte med makeup til hverdag, men jeg giver mine bryn lidt ekstra fylde med en blyant fra MAC og bruger verdens bedste mascara fra Tromborg. Min tøjstil er mest en blanding mellem det drengede og feminine, og det samme gælder nok også for mine makeuprutiner. Når jeg skal ud, foretrækker jeg det lidt mere enkle og kun at have én ting, der står ekstra ud. For eksempel bare lidt makeup, håret stramt tilbage i en knold, og så måske et par vilde, farvede øreringe eller røde læber.”

HVAD ER DINE BEDSTE TIPS TIL DE LANGE FLYVETURE?

“Et godt album med rejsemusik til flyveturen, som jeg kan høre videre på ferien, er vigtigt for mig. Det giver de dejligste minder bagefter! Drik også en masse, masse vand. Det tænker jeg altid ekstra over, hvis jeg skal afsted på job, så min hud ikke tørrer helt ud, inden jeg når frem. Med i tasken skal jeg have en dejlig facemist fra Tromborg og en tandbørste, yndlingsreglerne fra Hella Joof eller en god biografi, og så noget behageligt tøj.”

Sus Wilkins i Københavns lufthavn.

HVILKE SKØNHEDSPRODUKTER KØBER DU ALTID I LUFTHAVNEN?

“Jeg går aldrig ned på god læbepomade, så jeg skal helt sikkert have et par stykker af Tromborgs læbepomadermed i tasken. Jeg bruger Rudolph Cares Anti-aging serum hver aften inden jeg tager creme på. Den er lidt dyr, så den skal jeg også huske at købe med fra Tax Free i lufthavnen, hvis der er lavvande i flasken.”