Giv kosttilskud en fast plads i dine skønhedsrutiner

Her får du hemmeligheden, der bidrager til normalt hår og normale negle

Fugtspray, serum, læbestifter og neglelakker. Du har sikkert masser af luksuriøse produkter, der er en del af dine skønhedsrutiner, men hvor mange virker indefra?

Longo Vital Kvinde er en ny totalløsning inden for urtekosttilskud, der er sammensat til kvinder. I én tablet får du en unik blanding af urter, mineraler og vitaminer – herunder selen.

Halvdelen af danske kvinder får mindre selen via kosten end anbefalet. Selen bidrager til at vedligeholde normalt hår og normale negle.

Longo Vital Kvinde indeholder blandt andet også Vitamin C og jern, der bidrager til at mindske træthed og udmattelse i en måske travl hverdag.

Tip! Lever du primært af plantebaseret kost, bør du være særligt opmærksom på at få nok Vitamin B12, fordi du primært får det via kød, fisk og mejeriprodukter. Vitamin B12 bidrager til en normal dannelse af røde blodlegemer i din krop, som transporterer livsvigtig ilt rundt i cellerne.

Longo Vital Kvinde, som du kan finde i de fleste dagligvarebutikker eller Matas, indeholder blandt andet vitamin B12, som bidrager til immunsystemets normale funktion samt til at mindske træthed og udmattelse. 180 tabletter, 214 kr.

Kilder: Altomkost.dk, voksnekvinder.dk, netdoktor.dk, Danskernes kostvaner 2011-2013, DTU Fødevareinstituttet og NNR 2010

Vind 1 års forbrug af urtekosttilskud

Deltag i konkurrencen her!