Gør din hud klar til en ny dag

Vågn op til en frisk og glat hud med naturlig glød. Følg disse tre simple bud, der hjælper din hud med med at genopbygge sig selv, mens du sover

1. Rens

Ansigtet ’facer’ masser af skønhedsudfordringer i løbet af dagen – forurenet luft, som indeholder de såkaldte (og skadelige) frie radikaler, er især en stor synder, men hovedrengøring er svaret – og fjerner desuden dagens makeuprester og solbeskyttelse, så hudens porer ikke tilstoppes. Det er vigtigt at bruge et mildt renseprodukt, der passer til din hudtype. Mange apoteker tilbyder gratis analyser med en hudscanner, så du kan komme til at kende din ansigtshuds særlige behov – og pleje den derefter.

2. Boost

Brug en nærende natcreme på din rensede hud, og gør det gerne lige inden sengetid, så den kan arbejde, mens du sover – her genopbygger kroppen (og huden) nemlig sig selv, og på den måde får du mest ud af hudforkælelsen. Prøv NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle Sleep Cream, der indeholder en unik kombination af antioxidanter, Q10 og ren Vitamin C, som hjælper med at fjerne alle tegn på træt og stresset hud og giver naturlig glød.

NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle Sleep Cream, 139,95 kr. Hvad kan dens ingredienser gøre for din hud?
Skabe balance: Antioxidanterne beskytter hudcellerne ved at neutralisere de skadelige frie radikaler, som din hud har mødt i løbet af dagen.
Booste hudfornyelsen: Q10 er et hjælpeenzym, der bidrager til hudcellernes energiomsætning og cellefornyelse.
Reducere rynker: Vitamin C øger effekten af andre antioxidanter og bidrager til dannelsen af kollagen.

3. Sov

Mens du sover godt om natten, reparerer dine celler sig selv (det kaldes ikke skønhedssøvn for ingenting!). Sover du derimod dårligt, vil din hud se mere trist og grå ud dagen derpå, da dårlig nattesøvn øger stresshormonerne i kroppen og ødelægger reparationsprocessen. Sørg derfor for at få 7 1⁄2 times søvn i gennemsnit hver nat. Lad 2 af timerne være før midnat, da kroppen genetisk er indstillet til at sove umiddelbart efter solnedgang – så kan den regenerere optimalt.