3 nemme trin til fyldigere og smukkere hår

Hvis du oplever hårtab eller har tyndt hår, får du her 3 gode råd til, hvordan du holder det fyldigt og sundt

Hårtab er ikke kun noget, der sker med alderen, men kan ramme alle kvinder i alle aldre. Du kan for eksempel opleve det efter din graviditet eller det kan være som følge af manglende pleje. Heldigvis kan du sagtens komme det til livs, hvis du står i den situation eller bare gerne vil komme det i forkøbet.

Derfor giver vi dig sammen med HairLust her tre gode råd til, hvordan du sikrer et sundt og smukt hår med masser af fylde.

Brug en moderat mængde shampoo

Der er intet som følelsen af nyvasket hår, men hvis du vasker dit hår med shampoo for tit, vil det kunne ses på forskellige måder. Et overforbrug af shampoo kan nemlig skade din hovedbund og hårrødder, hvilket kan have en indvirken på dit hårs modstandsstyrke, glans og generelle sundhed. Sørg derfor kun at vaske dit hår med shampoo to til tre gange om ugen, hvis du vil give det den bedste pleje.

Skæl eller tørhed i hovedbunden kan have en direkte indflydelse på hårets sundhed og fylde. Du kan stimulere hovedbunden med en let massage, mens du skummer din hovedbund ind i shampooen – brug for eksempel Growth & Repair Shampoo & Conditioner fra HairLust, der giver dit hår den fugt og næring, det kræver for at vokse sig stærkt og langt

Styrk dit hår indefra med vitamin-tilskud

Du kan ikke bare styrke håret med produkter, men også indefra med vitaminer til håret. Dit hår kan nemlig have godt af en masse vitaminer og næringsstoffer, hvis du vil give det bedre muligheder for at blive længere, vokse hurtigere og give det mere fylde. Det kan du gøre med Hair Growth Gummies fra HairLust, der indeholder et højt indhold af essentielle vitaminer, mineraler og næringsstoffer som blandt andet biotin, B-vitamin, folsyre og zink - allesammen ting, der gør godt for folsyre, jod og B-vitaminer, som tilfører næring til hovedbunden og hårsækkene

Det gør de lækre vitamin-vingummier med jordbærsmag til mere end bare en vitaminpille, som kan hjælpe dig, hvis du oplever knækket og spaltet hår, oplever hårtab efter din graviditet eller har svært ved at gro dit hår langt og fyldigt.

Du kan læse meget mere om HairLust her, hvor du lige nu kan få 20% rabat på dit første køb med rabatkoden COSTUME20 (kan anvendes t.o.m. 31/12)

© HairLust

Brug stylingprodukter med omhu

Hårspray, voks opg tørshampoo. Der findes et utal af produkter til at sætte og style dit hår, men det er ikke allesammen, der er lige gode for dit hårs sundhed. For ligesom med shampoo kan et overforbrug af disse også skade dit hår og din hovedbund. Sørg derfor at tage nogle dage i løbet af ugen, hvor du ikke bruger stylingprodukter i håret, og hold øje med, hvilke slags produkter du bruger til håret, hvis du vil give det den allerbedste behandling.

HairLust Hair Oil er næringsrig hårolie med indhold af bl.a. kokosolie. Kokosolien indeholder sunde fedtsyrer, der nærer og fugter de tørre hårlokker. Det plejende produkt kan bruges til styling af dit hår, mens det samtidig giver hårlokkerne en god pleje.