© Anna Stokland

4 flotte frisurer, du kan sætte på 10 sekunder

Skal det gå stærkt? Disse frisurer er lige så lette at sætte som den klassiske hestehale, men ser meget mere avancerede ud.

Hænger dit hår altid løst eller er samlet i en klassisk hestehale, fordi det er de to nemmeste løsninger?

Så skal du læse med her, for sommerens frisurer er hverken tidskrævende eller svære at sætte. Her får du vores bud på fire nye hverdagsklassikere, som kan sættes på under ti sekunder.

Rodet knold med hårbøjle

Før håret tilbage, og sæt det i en tilfældig knold, hvor du endelig ikke skal gøre dig umage med at samle enderne, da der gerne må stikke et par totter ud fra knolden. Afslut ved at skrabe det forreste hår tilbage med en tynd hårbøjle eller et zigzag-hårbånd i plastik a la 90’erne. Tilsammen giver det en flot frisure til fest og hverdag.

© Anna Stokland

Med et bånd

Tag to lige store totter fra det forreste hår, og saml dem bagpå med en lille elastik. Bind derefter et lille bånd om, som du samler med en sløjfe eller knude. På ingen tid har du en chik frisure, der blandt andet minder om det look, som Chanel sendte ned ad catwalken i 2018.

Silketørklædet

Det er formentligt ikke gået din næse forbi, at accessories til håret har været en dominerende tendens i år. Trenden startede med plastikspænder og perler, men nu er fokus i højere grad på silkebånd og tørklæder, hvoraf sidstnævnte bliver et stort hit i håret denne sommer. Brug silketørklædet til at holde på hestehalen ved at samle håret i en lavthængende hestehale, som du fæstner med et stort tørklæde for en afslappet og stilfuld frisure.

Hestehale med twist

Giv den sædvanlige hestehale en frisk opgradering ved hjælp af et hårredskab fra 90'erne. Den finurlige topsy tail giver med et svuptag en fin krølle på den klassiske hverdagsfrisure. Saml håret i en hestehale, stik enden af hestehalen ned i løkken, og før din topsy tail ned bag elastikken i den del af håret, som er tættest ved hovedbunden. På den måde bliver den øverste del af hestehalen snoet, og du får et spændende look, som kan sættes på ingen tid.