Body double thick-finish vlumizing hair spray fra Sebastian til 249 kr.
© costume.dk

4 gode hårlakker

Vi har testet en masse og fundet de bedste til dig

Din frisure skal holde hele festen, så sæt håret på plads med en hårlak. Vi har testet en lang række og valgt 4 af de bedste til dig

Body double thick-finish vlumizing hair spray fra Sebastian til 249 kr.
© costume.dk

Volumen
Hvis du har et typisk skandinavisk hår, kan du give det fylde med Sebastians Body double thick-finish volumizing hair spray. Dit hår bliver løftet ved hårrødderne, så det får en let og naturlig volumen, uden at det føles tungt. Hårlak­ken giver et let hold og er nem at børste ud.
Body double thick-finish volumizing hair spray fra Sebastian til 249 kr.

Wellaflex volume boost hairspray fra Wella til 38 kr.

Budget
Trænger dit hår til ekstra fylde, kan du hurtigt og nemt få det med Wellaflex volume boost hairspray fra Wella. Vend hovedet nedad, og sprøjt mod hårrødderne cirka 20 centimeter fra. Resultatet er holdbart, men ønsker du at skifte frisure, er hårlakken også nem at få ud igen.
Wellaflex volume boost hairspray fra Wella til 38 kr.

Brilliant medium hold hairspray fra Aveda til 190 kr.

Shine
Vil du have ekstra glans i dit hår, uden at det klæber og falder sammen, så brug Brilliant medium hold hairspray fra Aveda. Giv din frisure et par pust med sprayen, og dit hår får en flot skinnende overflade, som ikke ser fedtet ud. Hårlakken er også rigtig fin til at give ekstra struktur i fint hår.
Brilliant medium hold hairspray fra Aveda til 190 kr.

Play ball force 5 anti-frizz fra L'Oréal til 144 kr.

Anti-frizz
Hvis dit hår har tendens til at kruse, er Play ball force 5 anti-frizz fizz fra L'Oréal en god hårlak. De ­fleste af dine ­løsslupne hår lægger sig nemlig pænt ned, lige hvor de skal. ­Hårlakken giver desuden dit hår et godt hold helt uden at klistre, tynge eller gøre det stift.
Play ball force 5 anti-frizz fizz fra L'Oréal til 144 kr.