Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Hårfarver der giver yngre udseende © Wenn.com

4 hårfarver, der giver dig et yngre udseende

Hvis du vil snyde et par år af din alder, eller blot prøve noget nyt, giver vi dig her en stribe foryngrende farvetips

Hverdagens travlhed og manglende søvn kan desværre gøre, at man ser mere træt og mindre oplagt ud.

I sådanne tilfælde kan det være rart at kende de tips, der giver ny energi og giver dig et ungt og friskt udseende. Her kommer dit hår ind i billedet, da dine lokker er med til at påvirke folks opfattelse af din alder.

Hvis du vil snyde et par år af din alder, eller blot prøve noget nyt, giver vi dig her en stribe foryngrende farvetips.

Psst ... Dit hår er måske ikke så sundt, som du tror.

Balayage highlights som Jessica alba og Alexa Chung © Wenn.com
1 / 4

Karamelfarvede striber

Dette look henvender sig især til brunetterne. Her gøres der brug af de såkaldte balayage highlights, hvor karamelfarvede striber lægges af frisøren med fri hånd. Det giver håret en naturlig, solkysset effekt.

De karamelfarvede striber giver også illusionen af blødere og mere ungdommelige ansigtstræk. Ligeledes vil striberne give illusionen af mere fylde, hvilket også gør dig yngre at se på.

Gyldent rødt hår ligesom Nicole Kidman og Amy Adams © Wenn.com
2 / 4

Gylden melon

Denne løsning er især god til dig, som allerede har et rødligt skær i håret. Det er en farve, som mange stjerner har båret gennem årene og med god grund. Farven giver huden et friskt og ungdommeligt skær og kan varieres alt efter, hvor lyst dit hår er.

Er du meget lyshåret skal du gå efter en melonfarvet nuance, og til det lidt mørkere hår, kan du vælge en dyb honningfarve.

Bronde hår er blanding af lyse og mørke harfarver og bruges af stjerner som Jessica Biel og Drew Barrymore © Wenn.com
3 / 4

Bronde

Dette look minder om ombre-tendensen, men ved dette look skal den lyse farve fordeles mere tilfældigt og ikke kun i spidserne.

Spillet mellem mørkt og lyst vil give et ungt look, og er et trick, som bruges af stjerner som Drew Barrymore og Jessica Biel.

Lyserødt hår som Kate Hudson © Wenn.com
4 / 4

Lyserød

Selvom det lyserøde hår ikke er så aktuelt, som det var for et par år siden, er farven stadig ideel, hvis du søger et yngre look. Dog skal du vælge en lys, rosa nuance frem for en pink variant.

Det er desuden en farve, som er nem at vedligeholde derhjemme, da mange mærker laver både permanente og midlertidlige farveløsninger til hjemmebrug.

MERE FRA COSTUME

Mere om Hår? Få Costumes nyhedsbrev