Frisure: Nemme frisurer, der er hurtige at sætte
© Anna Stokland

5 nemme frisurer, du kan sætte med det samme

Så er det slut med dårlige hårdage. Disse fine frisurer redder enhver hårkrise

Kender du til de dage, hvor håret bare ikke fungerer?

Dårlige hårdage kommer altid på de mest ubelejlige tidspunkter, som eksempelvis på morgener, hvor du har sovet over dig og tiden er knap.

Heldigvis findes der frisurer, som både er nemme at gå til og ikke tager mere end fem minutter at sætte.

Fletningen

Er du vågnet op med tørt og kruset hår, kan du tæmme det med en eller to fine fletninger som Alexa Chung på nedenstående billede. Fletninger kan også redde ustyrligt pandehår eller fedtet hår.

Find endnu flere inspirerende fletninger her.

Den høje knold

Denne geniale frisure ser både cool og afslappet ud, og skjuler samtidigt, at der er gået lidt for lang tid siden sidste hårvask. Desuden kræver den ikke meget fingerfærdighed, fordi knolden helst skal sidde så rodet som muligt.

Hårbånd og hårbøjler

Oplever du ofte kombinationen af dårlige hårdage og travle morgener, vil sæsonens store trend komme dig til undsætning. Foråret og sommeren er nemlig fyldt med hårbånd og -bøjler, som vil forvandle umuligt hår til en elegant frisure.

Du kan shoppe sæsonens pæneste hårbøjler her.

Den halve topknold

Den halve topknold var meget fremme for et par år siden, men der er ingen grund til at pensionere looket endnu.

Frisuren er praktisk, hvis du ønsker at skjule en fedtet hovedbund eller uregerligt hår, men stadig gerne vil vise hårets længde.

Derudover er frisuren meget let at sætte, da den ikke kræver andet end en enkelt elastik, og fungerer i både kort hår og langt hår.

© Anna Stokland

Høj, stram hestehale

På dage, hvor du både ser træt ud, har fedtet hår og alt for lidt tid til at gøre noget ved det bør du prøve den høje, stramme hestehale, der giver et naturligt ansigtsløft. Frisuren skjuler på elegant vis fedtet hår og ligner, at den har taget lang tid at sætte, selvom den kan klares på under fem minutter.

Red håret godt igennem, vend hovedet nedad, og saml håret så højt på hovedet som muligt i en stram elastik. Her bliver fedtet hår pludselig en fordel, da det vil være nemmere at tæmme flyvske hårstrå, men de kan også klares med lidt hårspray.