7 fletninger, der redder hårkrisen

Fletninger er over alt – både på catwalken og i gadebilledet. Se med her, hvor vi giver dig de fineste fletninger – både de nemme og de mere komplicerede

Fletninger holder altid
1 / 8

Fletningerne holder altid, og der er aldrig en sæson, hvor de ikke er fremtrædende på catwalken til festivaler og på den røde løber.

Men mangler du inspiration til, hvilke fletninger, du skal kaste dig ud i, så se med her, hvor vi har samlet de syv fineste fletninger lige nu.

Havfrue fletning © Vogue
2 / 8

Havfrue-fletningen

Start altid på ydersiden og arbejd dig indad i håret for et perfekt beach look. Løsn små totter for at gøre det mere tilfældigt som på Behati Prinsloo.

Krone fletning
3 / 8

Kronen

Dette look er det perfekte til en aften ude – og så irriterer håret ikke i ansigtet!

Pjuskede og løse fletninger © Vogue
4 / 8

Skolepige-fletningerne

Den nemmeste måde at skabe et fint fletninge-look er ved at lave pjuskede, løse fletninger i hver side. Mix dem med feminine detaljer og en lys pink læbestift for et look som Alexa Chung.

Giv kant til dit look med cornrows
5 / 8

Cornrows

Gør som Cara Delevingne og spring ud i den lidt mere edgy fletning: cornrows. Du behøver ikke at gøre det i hele håret – blot en lille fletning i den ene side med resten af håret løst giver kant til dit look.

Se vores videoguide til cornrows her.

Franske fletninger på Jessica Stam
6 / 8

Fransk fletning

**Uanset hvordan du bruger dem, så går du aldrig galt i byen med franske fletninger. Lav eventuelt fletningerne udvendigt, hvor du tager totterne under hinanden, i stedet for over hinanden, for et mere løst look, som Jessica Stam gør det her.**

Flettet pandehår er nemt at lave
7 / 8

Flettet pandehår

Det ultimative skønhedstrick: Flet pandehåret, når du ikke har tid til den store hårstyling. Det er både pænt og praktisk – og nemt at lave!

Prinsesse fletningen
8 / 8

Prinsessefletningen

Denne frisure er en gammel kending – og den holder stadig. Brug fine hårnåle og øreringe for at gøre det pænt som Kate Bosworth anno 2015.