© Anna Stokland

Derfor bør du kopiere denne Chanel-inspirerede frisure

Nej, julen bliver ikke så festlig, som håbet, men skal frisuren alligevel have et festligt look, er dette stylingtrick fra det seneste Chanel-show et oplagt og gratis valg.

Chanel er et af de mest eksklusive modehuse med dertilhørende priser, som også afspejler, hvor eftertragtet design det ikoniske modehus byder på. Heldigvis koster det ikke noget at lade sig inspirere af Chanel-husets styling. Det gælder også denne frisure, som blev vist på flere modeller ved det netop overståede Chanel Metiers d’Art 2021-show i Paris.

Til showet havde Chanel genfundet en gammel kending: hårsløjfen. Men hvor den før er blevet brugt til at holde styr på enten en fletning eller en hestehale, sad sløjfen denne gang i den forreste del af håret.

Det var hårstylisten Damien Boissinot, som stod for stylingen af modellernes hår. Her havde han og hans team valgt at lade modellerne gå ned ad catwalken med en meget dyb sideskilning, og en sløjfe lige omkring, hvor skilningen var delt.

Det giver et festligt look, som kan opnås på mindre end tre minutter. Frisuren kræver blot, at du deler håret i en skilning, og derefter fæster en hårsløjfe ved skilningen. Det kan du enten gøre med et hårsløjfespænde eller med et sort silkebånd, som du selv binder til en sløfe og derefter sætter fast i håret med en eller flere hårnåle. Voilà, så er julefrisuren a la Chanel i hus.