farvet hår og holdbarhed med moroccanoil
© Wenn.com

Derfor har du vasket dit farvede hår helt forkert

Vi har mødt stjernefrisøren Briana Cisneros, som har et godt tip til dig med farvet hår

En helfarvning hos frisøren er sjældent en prisvenlig affære, men til gengæld er følelsen af fornyelse ofte det hele værd. Desværre går der sjældent mange dage efter frisørbesøget, før man allerede er i gang med at ødelægge den nye hårfarve.

Psst ... Så let kan du afhjælpe fedtet hår

Det fortæller stjernefrisør og Moroccanoil-ambassadør Briana Cisneros, da Costumes skønhedsredaktør Marie Alkestrup besøger Moroccanoil i forbindelse med lanceringen af Color Complete, en ny produktserie til farvet hår.

Ifølge Briana Cisneros er det ekstra vigtigt at passe på sit hår, når det er blevet farvet. Og det er nok de færreste, som ved, at temperaturen på det vand, du vasker hår i, er afgørende for din hårfarves holdbarhed. Du skal derfor vænne dig af med at bade i meget varmt vand, da det vil få din farve til at falme allerede efter de første par hårvaske.

Sådan skader varmt vand din hårfarve

Det varme vand åbner hårets skællag, hvilket gør håret mere porøst og således slipper hårfarven nemmere ud. Faktisk er varmt vand så effektivt til at nedbryde hårfarve, at du kan ofte kan nøjes med at skylle nyfarvet hår i meget varmt vand, hvis farven skal dæmpes. Men hvis du er glad for den farve, du har fået hos frisøren, bør du kun vaske håret i lunkent vand, fortæller Briana Cisneros, der råder sine stjerneklienter til at gøre det samme.

Briana Cisneros selv holder generelt håret ude af vandet, når hun er i bad, og tager det kun ind under bruseren for at skylle shampoo eller balsam ud.