© Anna Stokland

Efterårets største hårtendenser

Få et overblik over sæsonens frisurer, og lad dig inspirere af modehusenes bedste look

© Anna Stokland / Sportmax, Chanel og Prabal Gurung

Knold

En genganger på catwalken er den stramme knold. Denne sæson skal den dog være mere rodet og tilfældigt sat. Gør som Chanel, og rul håret til en længere knold, hvorefter du sprayer med tørshampoo eller teksturspray, så knolden ikke bliver for stram. Dette er frisuren, der redder enhver dårlig hårdag.

Psst ... Se de bedste læbepomader til tørre og sprukne læber.

© Anna Stokland / Bottega Veneta, Alexander Wang og Dolce Gabbana

Håraccessories

Hårspænde-trenden fortæller, dog i større og mere glitrende varianter. Lad tilbehøret styre showet, og lad resten af dit outfit være enkelt og tilbagelænet. Sæt gerne håret op med en stor spænde a la Alexander Wang for at maskimere trenden. Elegant og chic.

© Anna Stokland / Lanvin og Hermès

Au naturel

Hold fast i det minimalistiske, og omfavn det naturlige og såkaldte “I woke up like this”-look. Til Lanvin og Hermès var hårsprayen lagt væk, og modellerne blev sendt ned ad catwalken med naturlige og hverdagslige frisurer, hvor de små, fine hår fik lov at stikke frem. Tekstur er stikordet for denne trend, og den er supernem at kopiere.

© Anna Stokland / Jil Sander, Alexander McQueen og Tommy Hilfiger

Fletninger

Uanset om du har kort, langt, tyndt eller voluminøst hår, så kan du lege med forskellige længder på din fletning og tilføje pynt i forskellige varianter. Vær kreativ, og skil dig ud fra mængden. Gå tilbage til barndommen med små fletninger gennem imellem længderne, en enkelt lang fletning til løst hår eller en lidt stivere variant ligesom Jil Sander.

© Anna Stokland / Erica Cavallini, Temperely og Fendi

Kort page

Pagen fortsætter med at være i modebilledet, men denne sæson skal du klippe den endnu kortere – helst i en længde til lige under ørene. Du kan føntørre den voluminøs a la Jackie Kennedy, krølle håret eller lade det hænge naturligt over skuldrene med dets naturlige fald. Hvis du ønsker at skille dig ud fra mængden kan du creppe håret fra hovedbunden og ud i længderne.