© Anna Stokland

Endnu en stjerne bekræfter, at dette er 2022's vigtigste hårfarve

Der er efterhånden ingen tvivl om, at denne nuance er en af 2022’s mest efterspurgte hårfarve – og det har model Kendall Jenner også netop bekræftet.

Søger du forandring i form af en ny frisure eller hårfarve, byder dette år på mange spændende tendenser. Her finder man både nye klipninger og ikke mindst farver, hvor én har gjort sig særligt bemærket. Selvom vi kun er tre måneder inde i året, kan vi formentligt derfor allerede kåre denne hårfarve som 2022’s mest populære, da den konstant dukker op på diverse sociale medier og er set under samtlige modeuger. Trenden startede allerede i 2021, men cementeres i år, efter at flere stjerner har ladet håret farve med den opsigtsvækkende nuance, som nu også er set på modellen Kendall Jenner .

Modellerne ser rødt

Den parisiske modeuge kører stadig for fuldt blus, og her er rig mulighed for at lade sig inspirere af fremtidige modetendenser, men er du også på udkig efter ny inspiration til håret, finder du det ligeledes her. Blandt andre indtog Kendall Jenner nemlig samtlige catwalks med en helt ny hårfarve: rød.

Dermed tilslutter hun sig rækken af stjerner, herunder storesøster Kim Kardashian, model Gigi Hadid og skuespillerinden Zendaya, som alle har ladet deres normale hårfarve forvandle til mere rødlige nuancer i alt fra mørkerød til dyb kobber.

Den røde farve sås også på flere modeller under den Københavnske modeuge og er også en del af en voksende trend på TikTok, hvor folk prøver det røde hår på ved hjælp af filteret Red hair filter, hvis hashtag #redhairfilter indtil videre har over fem millioner visninger.

Hvis TikToks og stjernernes fascination af den røde hårfarve er en afspejling af den almene interesse for den, vil efterspørgslen på rød hårfarve nok også allerede nu kunne mærkes ude i frisørsalonerne. Vil du selv prøve det røde hår af, kan du jo starte med filteret og dernæst overveje, om dine lokker skal farves i 2022’s mest populære nuance.