Få hårtips af den smukke Mathilde Gøhler

Den danske model, Mathilde Gøhler, misundes for sin hårpragt og er ved at vinde frem på den internationale modescene. Se hendes bedste tips her

Mathilde Gøhler © costume.dk
1 / 9

Mathilde Gøhler

Den 23 årige model, Mathilde Gøhler, er signet hos modelbureauet Le Management, og har jobs overalt i verden; lige fra Sydafrika, Ibiza og Los Angeles til Wien og Barcelona. Og så er hun med i bogen 100 great danes med Danmarks 100 smukkeste kvinder - som snart er på gaden.

Få Mathilde Gøhlers hårtips her.

Hvilke produkter bruger du til dit hår?
2 / 9

Hvilke produkter bruger du til dit hår?

"Jeg bruger det japanske mærke Shu uemura, silk of bloom. Jeg bruger både shampoo og balsam, og derefter bruger jeg en hårolie fra mærket Macadamia, som hedder natural oil. Det er egentlig meget simpelt, men det kan jeg bedst lide. Det får mit hår til at være silkeblødt, og reparerer på samme tid daglig slitage på mit hår."

Silk bloom restorative conditioner, Shu uemura hos Myhair.dk 305 kr.

Silk bloom restorative shampoo, Shu uemura hos Myhair.dk 325 kr.

Healing oil treatment, Macadamia hos Myhair.dk 90 kr.

Mathilde Gøhler
3 / 9

Hvad er dit bedste hårtrick?

"Jeg synes, at mit hår fungerer bedst uden for mange produkter, da jeg har meget fyldigt hår fra naturens side. Men jeg ville ikke kunne leve uden Shu Uemura-shampooen. Den gør noget ved mit hår, som ingen andre shampooer nogensinde har gjort. Mit hår forbliver silkeblødt og shiny."

Hvad gør du for at holde dit hår sundt?
4 / 9

Hvad gør du for at holde dit hår sundt?

"Jeg tænker rigtig meget over at pleje mit hår og bruge sunde og gode produkter. Jeg er derfor også bevidst omkring, at jeg bruger en god børste, som plejer og forbedrer kvaliteten af mit hår og min hovedbund. Når man børster håret igennem, masseres hovedbunden samtidig. Det virker lidt som en slags peeling, da det får blodet til at strømme til hårsækkene og nærer hårrødderne. Hårsækkene åbnes og frigiver herefter sebum, som man kan kalde hårets "naturlige olie". Børsten er lavet af vildsvinehår, og det er dem, som fordeler olien ud i længderne, hvilket giver mit hår en naturlig glans."

Pure bristel medium B2, Mason pearson hos Ceshop.dk 1.095 kr.

Mathilde Gøhler
5 / 9

Hvor bliver du klippet og hvor ofte?

"Jeg hader at få mit hår klippet, men jeg får det så ofte stylet af hårstylister på job, så det skal jo til. Sidste gang jeg blev klippet, var det på et job, hvor en hårstylist tog mine spidser. Så det er lidt tilfældigt, hvor ofte det sker, og hvem der gør det."

Hvad gør du på en dårlig hårdag?
6 / 9

Hvad gør du på en dårlig hårdag?

"Hvis alt driller, og mit hår klasker sammen og ikke vil, som jeg vil, får det lige en omgang med min tørshampoo fra Bumble and Bumble. Så får det straks volume og fylde".

Dry spun finish, Bumble and Bumble hos Magasin.dk 284 kr.

Mathilde Gøhler
7 / 9

Hvordan laver du dine smukke krøller?

"Jeg bruger et Ghd stylingjern, og krøller mit hår med det. Jeg vender krøllerne ud ad, reder mit hår og ryster det. Det giver de smukkeste Hollywood-krøller. Det tager mig omkring 3-5 minutter. Nemt, hurtigt og simpelt. Jeg kan godt lide, at det ligner, at man egentlig ikke har gjort det vilde."

Classic iv styler, Ghd 1.249 kr.

Har du et skønhedsprodukt, du ikke kan leve uden?
8 / 9

Har du et skønhedsprodukt, du ikke kan leve uden?

"Ole Henriksens herbal day cream spf15. Jeg synes den er fantatisk. Når jeg bruger den, reder den alt. Jeg behøver ikke at gå med makeup på min hud, når jeg har den. Tror lidt den er min hemmelige opskrift på smuk hud".

Herbal day creme spf 15, Ole Henriksen hos Matas.dk 435 kr.

Mathilde Gøhler
9 / 9

Farver du dit hår?

"Ja, mit hår er farvet. Det er Amalie Lind, der arbejder i Klippestuen på Frederiksberg, der farver mit hår. Jeg elsker hendes teknik, for den gør, at det ser helt naturligt ud, hvilket er vigtigt for mig på grund af mit arbejde."