Frisurer til dig med halvlangt hår
© Anna Stokland

Fine frisurer til dig med halvlangt hår

Du behøver ikke at have lange Rapunzel-lokker for at lave fine frisurer. Vi har samlet seks flotte look til dig med mellemlangt hår

Mange tror, at kortere hår betyder færre muligheder, når det kommer til styling. Vi har samlet seks flotte frisurer, der beviser det modsatte.

1. Bob-frisure med et twist

Den friske frisuretrend bob’en er superfin, men man kan let føle sig låst, når det kommer til styling. Byder sommeren på bryllup eller andre festligheder, kan du style frisuren med volumeprodukter, store, bløde krøller eller et fint hårspænde.

2. Oprullet knold i nakken

Denne klassiske frisure er enkel at lave – også selvom dit hår ikke er så langt. Hvis du ønsker et knap så poleret look, kan du løsne et par hårlokker og skabe en mere skødesløs frisure.

3. Halvt opsat hår

Vil du gerne have noget af håret opsat og samtidig have lidt af det hængende løst, er denne frisure genial. Lav for eksempel en skødesløs, lavthængende knold eller en rodet, høj knold. Du kan med fordel krølle håret lidt, så der kommer mere volume og liv i det hår, der hænger løst.

4. Fine hestehaler

En hestehale er ikke bare en hestehale. Den kan være stram, løs, høj eller lav. Du kan også flette håret og samle det i en hestehale eller to. Mulighederne er mange – selv med halvlangt hår.

5. Snoet hestehale

Endnu en hestehalevariant. Denne er let af lave og du kan vælge, om den skal være dobbelt, tredobbelt, firedobbelt og så videre.

6. 1920’er-bølger

1920’ernes frisurer var elegante og forførende – og så havde kvinderne kort til mellemlangt hår. Skab Charleston-inspireret hår med et krøllejern eller et fint hårbånd.