Fra blond til blå og pink – se Amandas vilde forvandling

Der skulle et ekstra godt formål til for at skabe rammen om den forvandling, som Amanda netop er gået igennem, og kampagnen #prideinmyhair samt et kommende bryllup er netop det. Se hendes forvandling og lær, hvordan du selv kan gøre farvekunsten efter – også hvis du er til et mere nedtonet look.

Amanda blev den heldige vinder af Costume og Wella Professionels konkurrence om at få farvet håret gennem Wellas initiativ #prideinmyhair. Amanda ønskede sit hår farvet af en helt særlig årsag. I slutningen af august, skal hun til sine veninders bryllup og vil gerne overraske de to brude med en Pride-inspireret frisure.

Med initiativet #prideinmyhair opfordrer Wella Professionals alle til at vise deres støtte og engagement ved at farve håret i et af Pride-flagets regnbuefarver og efterfølgende poste billedet under hashtagget #prideinmyhair. Initiativet sker med henblik på at sætte fokus på ligestilling, menneskerettigheder, inklusion og mangfoldighed.

Om produktet

Wellas Color Fresh Mask, som er benyttet i denne farvning, lader farven falde i naturlige toner, der passer til resten af håret. Hårmaskerne findes i syv naturlige nuancer og fem mere intense, så du kan være med på tendensen uanset, om du ønsker et kraftigt farveresultat som Amandas, eller du går efter et mere nedtonet look.

Pas på håret

Når håret farves med skrigende farver, sker der ofte en af to ting: Farven binder sig og kan ikke vaskes ud igen, eller farven gør det modsatte og forsvinder alt for hurtigt fra håret.

Med Wellas nye hårmaske Color Fresh Mask kan Amanda holde sine farver ved lige, så de ikke forsvinder, og samtidig holde håret i god stand, da maskerne plejer håret, hvilket give bedre mulighed for at prøve en anden farve næste gang.

Color Fresh Mask er designet som en synlig farveopfrisker, der gør håret fugtet og reducerer knækkede hårstrå under frisering.

Produkterne har en vejledende udsalgspris på 149 kroner for 150 ml.

Sådan fik Amanda sin nye hårfarve

  1. For at opnå det færdige resultat blev Amandas hår lysnet med Wellas Blondorplex, der er en afblegning med Plex i, hvilket gør, at farverne kan holde sig glansfulde og smukke i længere tid.
  2. Derefter blev håret tonet i en cool blanding af nuancer fra Wellas Color Touch-serie for at skåne hendes porøse hår mest muligt.
  3. Amanda blev dernæst farvet med Wellas Color Fresh Mask i forskellige lyserøde nuancer, der er hendes yndlingsfarve.
  4. Til sidst blev der brugt nuancen MINT fra Wellas Color Fresh Mask-serie for at skabe en ramme om Amandas ansigt og skræddersy farvningen til hende.