hårfarve og frisure populær i 2019
© Wenn.com

Fra pinligt til pænt: Dette hår er 2019's store trend

De fleste ville skynde sig til frisøren for at få dækket det, som nu ser ud til at blive en af årets største hårtrends

Hvis du farver håret, skal farven helst vedligeholdes hver tredje måned, og det kan derfor blive en dyr omgang at holde udgroninger nede. Men har du opgivet at skjule dine udvoksninger, er du måske helt ubevidst med på en af 2019’s største hårtrends.

Flere får nemlig ligefrem lavet de mørke udgroninger med en ny og populær farvning, der kaldes for en omvendt balayage. Normalt er balayage en farveteknik, hvor der lægges lyse striber fra toppen af håret og ud i længderne, men med den nye trend farves bunden mørkere og dernæst lægges der mørke striber ud i hårets længder.

Er du i forvejen mørk i bunden, gør denne farveteknik også, at du ikke skal have forbi frisøren så ofte, fordi du ikke får grimme udvoksninger, men derimod pæne og organiske overgange takket være de mørkere striber ud i hårets længde.

Det bekvemme og pengebesparende aspekt har kun været med til at fremme frisurens popularitet, hvis mørke bund desuden give et cool look, som indrammer ansigtet på flotteste vis – uanset om du er lys brunette eller blond.