Her er Alexa Chungs hårhemmelighed

Hvad er fremtidsklipninger? Det er intet mindre end den smukke Alexa Chungs hemmelige trick, som giver hende det misundelsesværdige hår

Alexa Chung er både smuk og fashionabel, men det vi fleste nok kender hende for, er hendes altid perfekt lagte eyeliner og misundelsesværdige hår.

De brune lokker er altid klippet og stylet i signaturfrisuren, den lange page, og det ser altid virkelig godt ud. Altid.

Men selvom Alexa Chung måske er en af de heldige, som bare er født med fantastisk hår, så må hun også gøre et eller andet specielt, for at se så ubesværet lækker ud.

Og det gør hun faktisk også.

Psst ... Lær at tage det perfekte selfie med Alexa Chung her

© Wenn.com

Fremtidsklipning

“Fremtidsklipninger handler om at planlægge fremad i stedet for at være reaktiv, så dit hår vokser ud, som det du gerne vil have”.

Det er sådan Alexa Chung selv forklarer det uundværlige hårtrick, som hun altid sværger til, i et interview med Intothegloss.com.

Idéen er altså, at man ikke skal blive klippet i den frisure, man ønsker nu og her, men blive klippet på en måde, som lader håret vokse sig til den frisure, i løbet af perioden mellem ens klipninger – gerne en periode på tre måneder.

Det lyder måske en anelse mystisk, men på en måde giver det faktisk god mening: Håret vokser konstant, og alligevel vælger de fleste af os, at lade os klippe i præcis den længde, vi ønsker.

Det vil sige, at man efter noget tid er vokset ud af den frisure og egentlig bare tæller dagene til næste frisørtid.

Hvorfor ikke gøre som Alexa Chung, og lade sig klippe på en måde, som betyder, at man opnår den perfekte frisure løbende, og dermed kun bliver gladere og gladere for sit hår, for hver dag der går?

Vi ved selvfølgelig godt, at dette koncept er nemmere sagt end gjort, og det kræver uden tvivl en hel del tålmodighed.

Men hvis du også er en af dem, som gang på gang har taget et billede med af Alexa Chung, når du sidder spændt i frisørstolen, er det måske ikke en dårlig idé at give konceptet et forsøg.

DET SENESTE NYE DIREKTE TIL DIG