k18 leave in
© Anna Stokland

Her er hårkuren, som allerede har over 10 milliarder visninger på TikTok

Hårproduktet har fans som Hailey Bieber, Rihanna og Selena Gomez – og så kan det købes i Danmark.

På det seneste er der særligt ét produkt, som bliver fremhævet gang på gang i skønhedsverdenen. Det er en hårkur, der skulle kunne noget helt særligt, og som allerede har fået dedikerede fans, der tæller blandt andre Rihanna og Hailey Bieber.

Hårkuren er lige nu så populær, at det endda er det hårprodukt, som lige nu får flest visninger på TikTok – så efter alt at dømme går der nok ikke længe, før vi alle er på fornavn med brandet bag, som også kan købes i Danmark.

K18 …

... er navnet på brandet, som står bag hårkuren Leave-in molecular repair hair mask. Det er en leave in-hårmaske, som både skulle styrke håret og gøre det velfugtet og blankt at se på. Ligeledes skulle det være særligt godt til udbedre skader på håret fra for eksempel afblegning, hvilket kun har været med til at fremskynde hårkurens popularitet. Grunden til den gode effekt skulle komme fra indholdet af en særlig slags peptider, som brandet selv påstår giver effekt allerede efter fire minutter i håret.

Blandt andet har Hailey Bieber udtalt til mediet Refinery 29, at det skulle være hendes fortrukne hårprodukt, og på TikTok er der i skrivende stund 380 millioner visninger af videoer med hashtagget #K18hair og svimlende ti milliarder visninger af hashtagget #k18hairflip, hvilket vidner om produktets popularitet.

Sådan virker det

Leave-in hårkuren skal bruges i det håndklædetørre hår efter badet. Vil du have den bedste effekt, skal produktet bruges i et længere forløb, hvor du først påfører det efter hver hårvask i de første fire til seks hårvaske. Dernæst kan du nøjes med at bruge det hver anden eller tredje gang. Hårmasken er desuden ret drøj i brug, da kort hår kun kræver omtrent et pump af produktet, mens langt hår skal have to til fire pump, alt efter om du har fint eller tykt hår. Fordel produktet i hårets længder, og særligt i de sidste spidser, som altid har brug for ekstra plejende omsorg.