Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

11pBR0H4 © Anna Stokland

11 alternativer til hestehalen, du skal prøve nu

Er du træt af at samle håret i den samme hestehale hver eneste dag? Få inspiration til, hvordan du giver hestehalen nyt liv.

I en travl hverdag ender håret ofte i den samme, trætte hestehale – og det er en skam, for der findes utallige alternativer til hestehalen, som er lige så nemme at sætte.

Herunder har vi samlet 11 gode bud på, hvordan du giver din hestehale en smuk opdatering.

1. Scrunchien

Den overdimensionerede hårelastik fra 90'erne er tilbage, og du kan lynhurtigt forvandle en hverdagsagtig hestehale ved at vikle den bløde stofelastik rundt om.

2. En flettet hestehale

Knyttet ved hovedbunden, flettet i midten og med størstedelen af håret hængende løst for enden. Kombinationen af de tre enkle elementer skaber et cool look, der også er perfekt til fest.

3. En høj, stram hestehale

Ariana Grande har ikke patent på den høje og stramme håropsætning. Når du skal sætte den høje hestehale er et godt tip at samle håret i en elastik, og derefter spraye med en hårspray på en tandbørste, som bruges til at lægge de små babyhår ned.

4. En lang, lav hestehale

For at opnå den lange længde har du højst sandsynligt brug for extensions. Derudover skal du finde glattejernet og hårsprayen frem, så du kan skabe det helt slikkede look.

5. Ananas-looket

Hvis du er en den heldige indehaver af krøller, er denne frisure et oplagt valg. Bind dit hår op i en løs og ultra høj hestehale, træk hårtotterne frem, og lad krøllerne hænge frit og tilfældigt rundt om dit ansigt.

6. Hestehale med bobler

En af de hurtigste opdateringer af hestehalen kræver blot et par ekstra hårelastikker. Lav en normal hestehale, tilføj derefter flere elastikker med lige meget mellemrum mellem hver. Til sidst trækker du forsigtigt ud i hver sektion af håret, for at skabe en bobbel-effekt.

7. En elegant hestehale

Du kan nemt give din hestehale et elegant udtryk ved at benytte dig af det ældste (og bedste) trick i bogen. Tag en sektion af håret, og vikl den rundt om hårelastikken, så den bliver skjult.

8. En våd hestehale

Det våde look kræver lidt mod, men det klæder faktisk de fleste, da det omfavner hårets naturlige tekstur. Du kan med fordel bruge hårstylingsgel, for at bibeholde det våde look hele dagen.

9. Sløjfen

Den feminine sløjfe kan efterhånden spottes flere og flere steder. Find et smukt bånd i din lokale stofforhandler, og vælg gerne en flot farve eller et markant materiale som velour eller fløjl.

10. Hestehale med midterskilning

Med en tydelig skilning fremstår hestehalen mere som en velovervejet frisure end en hurtig løsning på vej ud ad døren. Brug en kam for at sikre, at din skilning bliver snorlige.

11. En lang, flettet hestehale

Kombinationen af en hestehale og en fletning giver et elegant look, som både fungerer til hverdag og fest. Du kan sikre frisurens stramme udtryk ved at putte hårspray på en ren tandbørste, og børste håret tilbage for at bekæmpe babyhår.

Mere om Hår? Få Costumes nyhedsbrev