© Anna Stokland

Det innovative hårprodukt til kun 60 kroner, som har taget nettet med storm

Produktet er gået viralt på TikTok og roses af flere udenlandske medier for sin evne til at transformere håret på bare 8 sekunder.

En ny dag, et nyt hit på TikTok. Den fremadstormende platform, hvis succes startede med videoer af folk, der dansede, er i dag blevet et sandt mekka for skønhedsentusiaster. Her bliver der hyppigt delt nye skønhedsanbefalinger, og nogle går viralt med flere millioner visninger, hvilket også kan mærkes på salget af det pågældende produkt ude i butikkerne.

Det var for eksempel TikTok, som gav et 15 år gammelt og glemt skønhedsmærke fornyet popularitet, efter at TikTok-brugere begyndte at dele anbefalinger af det. Og nu har man på TikTok kastet sin kærlighed over et helt nyt produkt fra L’Oréal, som lovprises i adskillige videoer på både TikTok og Instagram.

Otte sekunder ...

Mere skulle det ikke tage, førend du skulle kunne se og mærke effekten af L'Oréals nye produkt 8 seconds wonder water. 8 seconds wonder water er en tyndtflydende væske, som skal bruges i det våde hår under bruseren, og som på bare få sekunder skulle give et mere glansfuldt hår – lidt ligesom det look, man i USA får efter en tur i den lokale blowdry-salon. 8 seconds wonder water giver nemlig håret et sundere udseende, ligesom det bliver nemmere at rede ud og style, fordi den silikonefri formel blandt andet dæmper krus i både det krøllede og glatte hår.

Effekten af 8 seconds wonder water deles på TikTok under hashtagget #wonderwaterwhip, hvor folk deler før og efter-billeder. Denne challenge er helt sikkert et smart pr-stunt startet af L'Oréal selv, men har ikke desto mindre fået 4,4 milliarder visninger – og effekten af produktet skulle da også være mere end bare varm luft, da det på flere platforme og i udenlandske medier anmeldes med topkarakterer.

Fordelen ved produktet er, at det er meget nemt at bruge, giver øjeblikkelig effekt, og så vil det kun koste dig 60 kroner at prøve.

Vil du selv teste produktet, skal det bruges i badet, efter du har vasket hår. Her fordeles et par dråber i det våde hår, hvorefter væsken masseres ind i håret i omtrent otte sekunder og skylles ud. Følg eventuelt op med balsam bagefter. Efter badet skulle du gerne kunne se, at håret ser mere blankt og mindre kruset ud.