Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

kort-hår-page-1

8 inspirerende frisurer til dig med kort hår

Lad dig inspirere af disse smukke korthårsfrisurer – uanset om du allerede har kort hår eller overvejer at lade det lange hår falde.

Kort hår?

Har du allerede kort hår og leder efter inspiration til at sætte det, eller går du og overvejer at lade de lange lokker falde, vil du finde inspiration i disse otte smukke frisurer. De korte frisurer er lige dele cool og elegante: Tænk bare på det millimeterkorte hår, som, uanset årti og fremherskende tendenser, altid vækker opsigt, eller den korte, skarpe page, der er lige så elegant i dag, som den var i 80'erne på Michelle Pfeiffer i filmen Scarface.

Find din favorit, når vi lister de flotteste korthårsfrisurer, der favner alt fra den helt korte frisure til den mellemlange page a la modellen Kaia Gerber.

kort hår © Anna Stokland
1 / 9

Helt kort hår

Den helt korte frisure kræver en god portion mod, men hvis du kaster dig ud i det, er du sikret et hår, der vækker opsigt. Her ses det på den smukke model Adut Akech.

pixie cut kort hår © Anna Stokland
2 / 9

Kort hår med pixie-cut

Er det millimeterlange-hår en anelse for kort, kan du overveje den lidt længere udgave af korthårsfrisuren kaldet en pixie-cut. Frisuren blev udødeliggjort tilbage i 1960'erne af blandt andre skuespillerinden Mia Farrow og er nu tilbage i gadebilledet. Frisuren har mest fylde på siderne og i det forreste hår, som kan redes frem eller stryges tilbage for en mere festlig og elegant styling.

Kort hår og inspirerende frisurer til dig med kort hår. © Sliding Doors
3 / 9

Kort hår a la 90'erne

Mange kvinder lod sig inspirere af Gwyneth Paltrows korte frisure med sideskilning fra filmen Sliding Doors. Selvom dette look er af ældre dato, er det mindst lige så aktuelt i dag som dengang, nu hvor mode- og skønhedsbilledet flyder over med 90'er-referencer.

Kort hår og inspirerende frisurer til dig med kort hår © Wenn.com
4 / 9

Kort hår med pixie-cut

Jennifer Lawrence har i dag ladet lokkerne vokse ud, men i 2014 bar hun en skarp pixie-cut med langt pandehår, som fremhævede skuespillerindens smukke træk. Er du på udkig efter en korthårsfrisure med forskellige muligheder for styling, kunne denne frisure være et godt valg.

inspirerende frisurer til dig med kort hår. © Wenn.com
5 / 9

Kort hår med Twiggy-frisure

Michelle Williams skifter ofte frisure, og en af skuespillerindens mest vellykkede er det korte hår, der til forveksling minder om det 60'er-look, som den ikoniske model Twiggy blev kendt for.

pagehår kaia gerber © Anna Stokland
6 / 9

Det korte pagehår

Den korte page fortsætter sin sejrsrunde som en af tidens mest populære frisurer – blandt andet ført an af modellerne Kaia Gerber og danske Freja Beha Erichsen, som begge er set med den korte klipning. Har du overvejet at kaste dig ud i en page, er det bare om at fatte saksen – frisuren passer nemlig både til krøllet og glat hår, men husk, at den kræver vedligeholdelse, da klipningen skal genopfriskes hver tredje måned.

inspirerende frisurer til dig med kort hår. © Wenn.com
7 / 9

Den lange page

Det er ikke mange centimeter, der adskiller den lange page fra den korte, men de to frisurer byder alligevel på meget forskellige udtryk.

Den lange page klæder alle ansigtsformer, og hvis du vil have en frisure med endnu mere kant, kan du lade den være længere foran end bagved, som blandt andre Rihanna og Kim Kardashian har vist gennem tiden.

krøllet kort hår © Anna Stokland
8 / 9

Page med pandehår

Har du pandehår, vil en kort eller mellemlang page være et cool parring. Denne frisure er lige nu meget populær til dig med krøller, fordi det giver pandehår og page et mere blødt udtryk, når krøllerne får frit spil.

Kort hår med frisure til langt hår. © Wenn.com
9 / 9

Den geniale korthårsfrisure

Er du bange for, at kort hår er ensbetydende med, at du ikke længere kan sætte lokkerne i elegante frisurer? Så skal du kende dette trick, som gør det muligt at lave en fin frisure – selv i ganske kort hår.