Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

dyson glattejern glat hår test © Anna Stokland

Så let skaber du selv sæsonens it-frisure

Et nostalgisk look er tilbage, og vi viser i en video, hvordan du selv sætter frisuren hjemme foran spejlet.

I mode- og skønhedsverdenen har man længe spejdet mod 90’erne og start 00’erne, og det ses både på vores tøj og frisurer. Særligt har en 00’er-frisure fået stor popularitet igen efter at have været væk i mange år. En af grundene til, at den dengang meget populære frisure forsvandt var, at den sled utroligt meget på håret, men det kan heldigvis undgås i dag.

Det glatte lag

Frisuren, vi tænker på, er det ultraglatte, løse hår, som i år er set både på de internationale catwalks og herhjemme. Det er blandt andet blevet vist på Mathilde Gøhler i front for Saks Potts.

Sådan glatter du håret uden unødig varmeskade

Vil du gøre looket efter, skal der bruges et glattejern, og det er netop det redskab, som før i tiden sled meget på håret – nogle fik ligefrem brændt lidt af deres hårlængder af. Både varmeskade og afbrændte lokker kan heldigvis nemt undgås i dag, og vil du vide hvordan, så se med i videoen nedenfor, hvor Costumes skønhedsredaktør viser, hvordan du bedst passer på håret, imens du glatter det.

Produkter vist i videoen:

Glattejern Dyson corrale glattejern 3.990 kr.

Hårkur Hårklinikken Hair mask 298 kr.

Leave in-hårkur Rahua leave-in treatment hos Magasin.dk 380 kr.

Proteinspray Less is More Proteinspray hos Magasin.dk 200 kr.

Hårbørste Mason Pearson Bn4 pocket hairbrush hos Studiocimmahony.com 795 kr.

Mere om Hår? Få Costumes nyhedsbrev