Få de bedste tips til fyldigt hår fra Gannis Show
© L’Oréal Profesionnel Nordic / Paul Venn

Sådan får du hårlooket fra Ganni

Lær selv at skabe det voluminøse hår, som modellerne havde til Gannis show. Vi guider trin for trin til både de anvendte produkter og teknikken bag looket

Ganni havde inviteret til en sand kærlighedsfest på Refshaleøen i onsdags med et show, der bar titlen Love Society. Ganni føler nemlig, at der er brug for mere kærlighed i en verden, som for tiden er præget af mange frygtelige og utrygge begivenheder.

Modellerne skulle derfor udgøre en samlet kærlighedsstamme, hvor makeuppen bestod af et tribe-inspireret look med orange og sorte detaljer omkring øjnene. De grafiske detaljer gik igen på neglene, hvor Beautyhero.dk havde skabt særlige negletatoveringer til anledningen.

Under selve showet var der både kærlighed, smukt tøj og meget iøjenfaldende hår.

Smukke Kirstin Liljegren i Tribe-inspireret makeup og negle.

Håret

Det var L’Oréal Professionnel og den dygtige frisør Cim Mahony og hans team, der stod for håret til Gannis show. Alle modellernes hår blev stylet individuelt med et skævt twist i form af en crepet hårlok, et stort krøllet hår eller en oprullet krølle i nakken.

© L’Oréal Profesionnel Nordic / Paul Venn

Sådan blev håret skabt

Det store, krøllede hår blev skabt ved først at sno håret op på store hårnåle. Dernæst blev hver enkelt hårtot snoet fri af hårnålen, og håret blev skilt ad med fingrene og en hårbørste, således at det fik ekstra meget fylde.

Det er i øvrigt en metode, der sagtens kan kopieres derhjemme, hvis du ellers har lidt tålmodighed og godt med hårlak.

© L’Oréal Profesionnel Nordic / Paul Venn

Produkterne

Det produkt, som primært blev brugt, var L'Oréals nye Infinium pure-hårlak, som er en ny duftfri variant, der kan bruges til at kontrollere håret og give det hold, uden at det drysser eller ser for lakket ud.

Ligeledes kan hårsprayen nemt redes ud af håret eller formes på ny, hvis man vil skabe en anden frisure.

Hårlakken L’Oréal Professionnel Infinium Pure blev brugt til at give hold til det voluminøse hos Ganni.

© L’Oréal Profesionnel Nordic / Paul Venn

Vil du gerne have stor voluminøst hår a la det smukke hår, der blev vist på Ganni-modellerne, skal du desuden alliere dig med en teksturspray, som skal sprayes godt ind ved hårrødderne og i længden for at give fylde og tekstur.

Under showet blev produktet Wild stylers savage panache brugt til at skabe fylden og Crepage de Chignong blev brugt som hårpudder, hvilket gav det lækre, matte look, som især stod flot til det krøllede hår. Alle tre produkter er fra L’Oréal Professionnel og forhandles hos udvalgte frisører.

Frisør Cim Mahony er i færd med at skabe det store, smukke hår på en model backstage før Gannis show.

© L’Oréal Profesionnel Nordic / Paul Venn