Få klippet spidserne, uden at få kortere hår
© Anna Stokland / Versace SS17

Sådan klipper du spidserne – uden at få kortere hår

Vil du gerne have sundere spidser, men samtidig slippe for, at frisøren tager flere centimeter af? Så er denne nye teknik svaret på dine bønner

Lokkerne skal gerne klippes mindst hvert halve år, og helst hver tredje måned, men besøg hos frisøren er ofte en blandet fornøjelse, da frisuren oftest bliver meget kortere end forventet.

Samtidig skal spidserne studses, hvis håret skal holde sig sundt og vokse sig langt.

Hvis du er en af dem, der frygter frisørbesøgene, er her gode nyheder. Takket være internettet har vi fundet en ny klippeteknik, som giver sundere spidser – uden at håret bliver kortere.

Psst ... Langt hår er også en af 2017's største hårtrends, se resten af tendenserne lige her

Teknikken, der næsten lyder for god til at være sand, hedder hair dusting, og går ud på at klippe de skadede hårspidser af. Det gøres ved kun at klippe den yderste del af de slidte hårstrå. Det, der adskiller denne metode fra en normal klipning, er, at man strækker håret ud, og nøjes med at klippe de hårstrå, som stikker op og ser ekstra slidte ud.

Dog er det en lidt vanskeligere proces end en normal klipning, så selvom der ikke skal mange millimeter af, skal du helt klart overlade klippeprojektet til en professionel.

Mens du venter på din næste frisørtid, kan du nyde synet af den tilfredsstillende klippeteknik i videoerne nedenfor.