De største hårtrends og frisurer i 2017
© Anna Stokland // Pinterest

Sådan skal dit hår se ud i 2017

Et nyt år betyder nyt hår. Få et overblik over de syv største hårtrends og frisurer, som du ikke kan komme udenom i 2017

Sidste år var virkelig et alsidigt år inden for hårmode, hvor både kort hår, store, utæmmede krøller og helt karseklippet hår var et hit. I år er der nogle få gengangere, men også helt nye og spændende frisurer og hårfarver, som vi forudsiger vil blive store i 2017. Se dem alle her, og beslut dig derefter for din favorit.

Psst ... Her er sæsonens mest hypede hårfarve

De største hårtrends og frisurer i 2017
© Anna Stokland

1. Statement-page

2017’s helt store hit-frisure bliver en skarp page kombineret med pandehår, og den er allerede blvet spottet på flere it-girls og modeller.

2. Helt langt hår

I den anden ende af hårspektret finder du trenden, som blandt andet Kim Kardashian har været med til at gøre stor, da hun pludseligt viste sig med meget langt glat hår a la Cher tilbage i 1960’erne og 70’erne.

Har du ikke selv så langt hår, kan det heldigvis skabes med ekstensions, men husk at pleje og rede håret, da det ikke vil se charmerende ud med store, filtrede knuder.

Psst ... Sådan får du det velplejede look, som den lange frisure kræver

De største hårtrends og frisurer i 2017
© Anna Stokland

3. The lob

Denne frisure er en genganger fra sidste år, og bliver ved med at være populær i 2017. The lob er en lang page, er en klædelig korthårsfrisure, som stadig giver lidt hår at lege med i forhold til forskellige opsætninger.

Så hvis du fik klippet en lob tilbage i 2016, kan du roligt beholde den halvlange page.

De største hårtrends og frisurer i 2017
© Wenn.com

4. Langt pandehår

Sidste år stod den på både kort statement-pandehår og den lidt længere udgave lige over brynene, men i år skal dit pandehår gerne ligne bløde gardiner, som hvis du var i gang med at vokse det ud.

De skal altså være en del længere og blødere end sidste år og skal helst deles i en midterskilning. Denne form for pandehår kræver heller ikke helt så meget vedligeholdelse som det korte pandehår, hvilket vil spare dig for en del frisørbesøg.

5. Helt glat

I år kan du godt finde glattejernet frem igen, for nu står den atter på helt glat og velplejet hår.

Husk at bruge varmebeskyttelse inden og en plejende hårmaske i løbet af ugen, fordi ellers kan glattejernet godt skade dit hår på længere sigt og gøre det mere slidt end kønt at se på.

De største hårtrends og frisurer i 2017

Døm selv, er Karlie Koss' og Cara Delevingnes hårfarver brune med lyst skær eller omvendt?

© Wenn.com

6. Den gyldne brunette eller mørke blondine?

Denne hårfarve kan være svær at definere, og alt efter, hvordan du ser på det, er denne farve enten blond med et brunligt skær eller brun med lyse highlights.

Ikke desto mindre er den udefinerbare hårfarve ved at blive meget populær hos flere kendisser, og vi spår derfor, at den bliver stor i 2017.

De største hårtrends og frisurer i 2017
© Wenn.com

7. Hårflippen

Dette bliver måske 2017's nemmeste frisure, som hverken kræver en speciel klipning eller farve, men som stadig vil give et øjeblikkeligt løft til dit hår.

Alt du skal gøre er at kaste dit hår over i sideskilning, og helst den modsatte side af den skildning, du plejer at have håret i, og så får du en flot og voluminøs effekt til dit hår.

Vi spår også denne frisure til at være manges redning på en dårlig hårdag eller en travl morgen.

Vil du være med på 2017’s hotteste hårtrends, så skynd dig forbi din frisør, og tag gerne nogle af disse billeder med som inspiration.

MERE FRA COSTUME