Sæsonens mest transformerende hårlook: Platinblond
© Anna Stokland

Sæsonens mest hypede hår

Flere kendte ansigter har allerede kastet sig ud i looket, der kræver en del tålmodighed, men som giver et smukt og iøjenfaldende resultat

Vi har tidligere berettet om 2017’s største tendenser inden for hår – men der var ét look, hvis popularitet vi ikke havde forudset.

Her er tale om helt platinblond hår, som især er blevet dominerende i stjerneland, hvor blandt andre Cara Delevingne, Kristen Stewart, Katy Perry og Zoë Kravitz er overgået til blondiner.

Psst ... Find den blonde farve, som passer bedst til dig

Det er ikke første gang, at vi se den platinblonde farve i modebilledet, men det er derimod sjældent, at så mange kendte ansigter hopper med på den blonde bølge på én gang.

Går du selv med en drøm om at springe ud i den platinblonde farve, er det måske nu, du skal afprøve looket. Husk dog, at hvis du er brunette, skal håret farves over flere omgange, og når lysten til at vende tilbage til din originale hårfarve melder sig, skal der også en del tålmodighed til.

Har du stadig mod på at springe ud i dette look, har vi samlet lidt inspiration i form af 2017's bedste, platinblonde forvandlinger.

Cara Delevingne som platinblond
© Wenn.com
Zoë Kravitz
© Wenn.com
Kristen Stewart er både blevet korthåret og blond
© Wenn.com
Katy Perry
© Wenn.com