Sienna Millers hår gennem tiden

Fra skødesløs boho til glat, fra mørkt til lyst og pludselig helt kort. Se Sienna Millers frisurer gennem tiden

© Getty Images
1 / 21

Sienna Miller er mest af alt kendt for sit bløde boho-look, men skuespillerinden har også været omkring mange andre frisurer gennem årene.

Se hendes bedste hårlooks i galleriet, og få inspiration til dit næste besøg ved frisøren.

© Getty Images
2 / 21

2003

I begyndelsen af 00'erne var Sienna Miller med til at gøre den skødesløse boho chik-stil til allemandseje. Både hvad angik stil og hår: En frisure, der ser ud som om, man ikke har gjort andet en lige at redde fingrene i gennem håret, selvom det kan have taget timer at få det helt rette, letbølgede bohemelook.

© Getty Images
3 / 21

Sienna Miller eksprimenterede dog, som mange andre i perioden, også med glattejernet, som gav hende et mere skarpt og knapt så sødt hårlook.

© Getty Images
4 / 21

2004

Skuespillerinden har kun meget sjældent afviget fra de lyse lokker, men i 2004 skulle det være helt mørkt. Sienna Miller med ekskæresten Jude Law, da alt stadig var fryd og gammen.

© Getty Images
5 / 21

Allerede senere samme år vendte Sienna Miller tilbage til det blonde hår. Her med en mere elegant og ladylike frisure på den røde løber.

© Getty Images
6 / 21

2005

En af Sienna Millers mest kendte roller var rollen som Andy Warhols muse Edie Sedgwick i filmen Factory Girl. Rollen krævede, at Sienna Miller vinkede farvel til de lange lokker under optagelserne til fordel for denne, heldigvis, klædelige korthårsfrisure.

© Getty Images
7 / 21

Kort, kortere, kortest. Frisuren og især pandehåret blev endnu kortere i løbet af optagelserne af Factory Girl.

© Getty Images
8 / 21

2006

Kort hår kan måske virke begrænsende, når det gælder af variationsmuligheder, men ikke for Sienna Miller. Her har hun ved hjælp af et par hårnåle fået forvandlet det korte hår fra pjusket til et mere stylet look.

© Getty Images
9 / 21

Sienna Miller var kort efter premieren på 1960'er-filmen pludselig langhåret igen. Mon ikke hun fik lidt hjælp i form af nogle extensions til denne frisure?

© Getty Images
10 / 21

2007

SIenna Miller droppede tilsyneladene de kunstige lokker. Her er skuespillerindens eget hår vokset ud til en lang page - igen i den skødesløse ende af skalaen.

© Getty Images
11 / 21

Næsten ikke til at kende. Sienna Miller i ultraskarp version med skrabet hestehale og ikke et hårstrå, der sidder forkert.

© Getty Images
12 / 21

Det bliver næsten ikke mere boho-romantisk end denne fine og feminine, flettede frisure. Sienna Miller ser i hvert fald ud til at trives med at have fået sit lange hår tilbage.

© Getty Images
13 / 21

2008

Endnu engang har Sienna Miller taget glattejernet i brug. Denne gang tilsat røde læber og store øreringe, der giver modspil til den enkle frisure.

© Getty Images
14 / 21

Med et ansigt som Sienna Miller kan man bære enhver frisure.

© Getty Images
15 / 21

2009

Det er næsten ikke til at se, at dette billede er taget i 2009. Sienna Miller er tilbage til det oprindelige, skødesløse look med halvlangt pandehår, let fald og romantisk kjole.

© Getty Images
16 / 21

...men skuespillerinden kan også sagtens være elegant Hollywood-diva, når hun vil.

© Getty Images
17 / 21

2010

Skulle man være i tvivl, så afslører Sienna Miller med denne markante udvoksning, at hun har fået hjælp udefra til sine mange år som blondine.

© Getty Images
18 / 21

Senere i 2010 er hårfarven igen helt lys og nu også med pandehår.

© Getty Images
19 / 21

2011

Velplejet, honningblond hår med masser af volume. Hvem ville ikke gerne have en tid hos Sienna Millers frisør?

© Getty Images
20 / 21

Senere på året udsatte Sienna Miller sit hår for endnu en afblegning, men hun bruger formentlig en rigtig god hårkur. I hvert fald ser de mange lysninger ikke ud til at slide synderligt på skuespillerindens misundelsesværdigt pæne hår.

© Getty Images
21 / 21

2012

Et af de nyeste billeder af Sienna Miller fra tidligere på året. De seneste måneder har hun trukket sig noget ud af rampelyset, da hun venter barn med sin forlovede, skuespilleren Tom Sturridge.