Topmodellen Abbey Lee Kershaw backstage til Balmain forår/sommer 2011.
© Style.com

Skønhedsredaktørens tip: Sådan styler du dit pandehår

Costumes Liv Winther bruger styling-spray og tørshampoo til sit pandehår

Jeg har fået pandehår, og det har ført til helt nye skønhedsproblemer. Derfor skrev jeg i sidste uge et tip om at få mascaraen til at holde (læs artiklen her). I denne uge vil jeg give et tip til, hvordan du styler dit pandehår.

For at sikre, at dit pandehår forbliver et pandehår og ikke deler sig væk fra ansigtet, skal du føntørre dit hår med en volumengivende spray, når du har vasket hår. Og ja, de fleste bliver nødt til at vaske og føntørre deres pandehår hver dag. Din styling-spray skal udelukkende virke stivende, da pandehåret bliver hurtigere fedtet, da det lægger direkte på panden og derfor ikke har behov for pleje.

Brug John Friedas Luxurious volume lavish lift root booster fra bund til spids af dit pandehår, og føntør dit hår lige ned i panden. Det giver et stivende hold, som ikke fedter eller kan ses på håret. Hvis du har en hvirvel, så brug en spidskam samtidig med, at du føntørrer dit hår lige nedad, så hvirvelen bliver lagt ned. Hvis dit pandehår bliver fedtet ud på eftermiddagen, er tørshampoo en sikker redning. Spray lidt i hele dit pandehår, og red det derefter igennem med en kam.

Tørshampoo fra Klorane 110 kr.

Tørshampoo fra Klorane 110 kr.

John Friedas Luxurious volume lavish lift root booster 89 kr.

John Friedas Luxurious volume lavish lift root booster 89 kr.