Stjæl den franske hår-hemmelighed

Caroline de Maigret har misundelsesværdigt hår, men hun bruger kun ét eneste produkt. Læs hendes hemmelighed her

I Paris ligner kvinderne en million, og kvinder i hele verden forsøger at kopiere deres underspillede, men virkelig overskudsagtige og smukke look.

Dette gælder også det parisiske stilikon og forfatter, Caroline de Maigret. Da Costume.dk mødte hende på Den Franske Ambassade i forbindelse med sin hypede bog, How To Be a Parisian, blev vi nødt til at spørge hende, hvordan hun plejer sit altid smukke, skødesløse hår.

Caroline de Maigret svarer Costume.dk lidt undrende, og det lyder som om, at hun ikke kan forstå, hvorfor vi vil vide, hvordan hun plejer sit hår:

“Jeg bruger kun shampoo, ikke andet. Jeg vasker mit hår hver dag om morgenen og lader det lufttørre. Hvis jeg bruger balsam, bliver det bliver for glat, for pænt. Ved ikke at bruge balsam bliver det mere tørt, og det kan jeg bedre lide."

Men bruger hun slet ingen stylingprodukter? Svaret hertil er også et klart og smilende:

"Nej, slet ikke."

Caroline de Maigrets svar understreger den franske skødesløse tilgang til skønhed, og selvom der findes et hav af produkter, der kan forskønne dit hår, så kan vi måske lære noget af de franske kvinder og slappe lidt mere af, når det kommer til vores skønhedsrutiner.