Videoguide – volumen o tekstur i håret med tørshampoo, saltvandspray og voks
© Anna Stokland / Isabel Marant AW17

Video: Frisør Sara Falkenberg guider til volumen i håret

En af Danmarks dygtigste frisører viser sin egen rutine, og guider dig til at skabe det smukkeste hår på under to minutter

I det nye Costume, som er på gaden nu, finder du blandt andet et interview med hårekspert Sara Falkenberg, der tidligere har været Head of Color hos Studio Cim Mahony og nu er kreativ chef & frisør hos Stylebox Frederiksberg.

I interviewet kan du læse om Sara Falkenbergs favoritprodukter og bedste råd til pleje af det farvede hår, og her får du en video, hvor hun guider til at få mere volumen og tekstur i håret.

Det kræver kun tre produkter, og kan skabes på under to minutter, hvorfor det er et sikkert hverdagshit til de travle morgener. Se selv med her.

Psst ... Her er 5 frisurer, som vil redde dig på de travle dage

Det skal du bruge:

En tørshampoo, en voksspray og en saltvandsspray. I videoen er der brugt Morning after dust fra L'Oréal Professionnel, Limesoufflé fra Less is Moreog Après beach wave and shine spray fra Oribe (forhandles hos udvalgte frisører).

Sådan gør du:

  1. Start med at påføre tørshampoo i håret, hvor du løfter forskellige sektioner af håret, og sprayer produkt under.

  2. Fordel tørshampooen ved at massere den ind i hovedbunden med fingrene, og red derefter håret igennem med en børste, så længderne også får produkt, hvilket giver en smuk tekstur til hele håret.

  3. Fordel et enkelt pump af din sprayvoks i håndfladerne, og kram det ind i håret fra midten og ned, hvilket giver endnu mere tekstur til hårets længder.

  4. Afslut med saltvandsspray i hele håret, og sno gerne nogle tilfældige totter, imens du sprayer produkt på dem, fordi det giver mere fald og bevægelse til håret.

Musik: Sherpa med Fornever