Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Vitaminer til håret © Anna Stokland

Vitaminer til håret – hvilke skal jeg vælge?

Med vitaminer til håret bliver det meget lettere at få det lange hår, du altid har drømt om. Her guider vi til de bedste af slagsen, og hvordan de virker

Vitaminer til håret

Slidt hår, tyndt hår eller tørt hår?

Der kan være mange grunde til, at dit hår ikke er så tykt og sundt, som du drømmer om, lige fra varmestyling og afblegning til hormonelle forandringer i forbindelse med graviditet.

Heldigvis er der hjælp at hente i det voksende udbud af vitaminer til håret, som vil gøre en stor forskel for dine lokker uanset dit problem.

Et sundt hår starter nemlig med cellevæksten i hårrødderne, som har brug for vitaminer og mineraler for at danne nye stærke hårstrå. Det kan du få ved hjælp af en varieret kost, men du kan også supplere med et tilskud af vitaminer til håret.

Hårvitaminer og vitaminer til langt hår © Anna Stokland
1 / 8

Hvad indeholder vitaminer til håret?

Hårtilskud består typisk af vitamin A, B, C, D og E i form af keratin, biotin, niacin og silica, som hjælper håret til at vokse sig langt og stærkt. B-vitamin er især kendt for at være hårets vitamin, da de forskellige former for B-vitaminer alle spiller en rolle for hårets sundhed og trivsel. Mangel på B-vitamin vil derfor i de fleste tilfælde lede til hårtab. Ligeledes er mineralerne jern og magnesium vejen til stærkt hår, da jernmangel giver spaltet hår, mens magnesium holder hovedbunden sund og skælfri.

Sådan skal du tage hårvitaminer

Uanset hvor effektive dine hårvitaminer er, virker de kun, hvis du husker at tage dem. De skal tages hver dag, og helst i en periode på tre-seks måneder for det bedste resultat.

Herunder har vi samlet de bedste vitaminer til håret.

Hair gummies fra Sugarbearhair
2 / 8

Vitaminer til håret fra Sugarbearhair

Den lille blå vingummibamse fik alverdens kvinders øjne op for, at to stykker slik om dagen kan give smukkere hår. Det originale hårvingummi-mærke er stadig utroligt populært, og nu kan du også få de små bamser i en vegansk udgave.

Hårvitaminer:
Sugarbearhair hos Beautycos.dk
Hair vitamins
279 kr.

Vitaviva Great Hair Complex
3 / 8

Vitaminer til håret fra Vitaviva

Det er ikke uden grund, at Vitavivas Great hair complex er bredt anerkendt som et af de bedste tilskud til håret. Kombinationen af blandt andet biotin og MSM fremmer hårvækst, så dine lokker vokser sig lange og stærke.

Hårvitaminer:
Vitaviva
Great hair complex
372 kr.

Hår vitaminer fra Beauty Bear
4 / 8

Vitaminer til håret fra Beauty Bear

C-vitamin, biotin og folsyre. Få de gode hårvitaminer i en sød vingummibamse med smag af solbær, der har en mærkbar effekt efter blot to måneder.

Hårvitaminer:
Beauty Bear hos Magasin
Hair vitamins
249 kr.

Vitaminer til hår og negle
5 / 8

Vitaminer til håret fra Imedeen

Slå to fluer med et smæk, og styrk både hår og negle med Imedeens tilskud, der blandt andet hjælper med ekstrakt af agerpadderok, biotin og niacin. Tag en tablet dagligt, og glæd dig til at få stærkere negle og sundere hår.

Hårvitaminer:
Imedeen hos Matas.dk
Hair & nail
300 kr.

Vitaminer til håret fra HairLust
6 / 8

Vitaminer til håret fra HairLust

Hos danske HairLust kan du både finde almindelige vitaminpiller til håret, eller tygge dig til stærkere hår med deres søde vingummier. Uanset hvilken form, du foretrækker, vil hårvitaminerne med indhold af zink og essentielle B-vitaminer styrke dit hår indefra.

Hårvitaminer:
HairLust
Hair growth formula
249 kr.

Vitaminer til håret med hårvitaminer fra New Nordic.
7 / 8

Vitaminer til håret fra New Nordic

New Nordic har længe været på markedet med deres hårvitaminer, der kan tages som søde vingummier eller i pilleform.

Mærket har netop delt resultatet af et klinisk studie med 60 kvindelige forsøgspersoner, der allerede efter to måneder havde fået tykkere hår og flere nye hårstrå.

Hårvitaminer:
New Nordic
Hair volume
225 kr.

Vitaminer til håret fra Vitayummy
8 / 8

Vitaminer til håret fra Vitayummy

Hair & nails fra Vitayummy vil, som det lyder af navnet, både styrke dit hår og dine negle takket være et højt indhold af biotin. De søde vingummier smager af blåbær, og du skal gerne spise to om dagen i mindst tre måneder.

Hårvitaminer:
Vitayummy
Hair & nails fra
139 kr.