Har du kysseklare læber?

Labello søger lige nu Danmarks smukkeste læber og smil til en ny kampagne. Se her, hvordan du kommer med

Efteråret er så småt ved at sætte sine spor på vores læber, og hvis vi ikke passer på og fugter dem, ender vi med tørre og sprukne læber, der svider og mister sin kysseklare blødhed.

Derfor er det heller ikke for sjov, at du altid bør have en læbepomade i din taske. I over 100 år har Labello været læbernes ven i nød, og den kan uden tvivl hjælpe dig igennem den kommende årstid. Men alt dette ved du selvfølgelig godt, og du fugter da allerede dit kyssetøj og har for længst kysset de tørre læber farvel.

KLAR, PARAT, SMIL!
Går du rundt med smukke og bløde læber, der bare venter på lidt opmærksomhed? Labello leder nemlig lige nu efter Danmarks smukkeste læber til en helt ny kampagne, som du kan blive læbemodel i.

Labello inviterer vinderne til et professionelt fotoshoot og stylingsession i januar 2015 - billederne vil blive brugt i Labellos nye reklame, som du kan se i magasinet Woman. Derudover vil der være en fin goodie bag.

SÅDAN DELTAGER DU
Det er supernemt at deltage: Tag et selfie af dig selv eller sammen med en god veninde og del billedet på Instagram eller Facebook med hashtagget #modellipsDK.

Et dommerpanel udvælger herefter vinderne. I må gerne være to på billedet, og hvis jeres selfie bliver udvalgt, vinder I selvfølgelig begge.

Konkurrencen løber indtil 31. december 2014.

Du kan læse mere på Labello.dk/modellips