Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

parfumer

Foto Thomas Dahl

Her er duftene, der får dig i forårshumør

Har du endnu ikke fundet din duft, er der masser af skønne bud i forårets nye lanceringer. Find vores syv favoritter her.

Mangler du en ny parfume, eller skal vinterens tunge duft skiftes ud med en let forårsvariant, kan du se nærmere på forårets duftlanceringer. Sæsonens nye parfumer leder på et splitsekund tankerne hen på det spirende forår, optimisme, solstrejf og dugfriske blomster. Prøv selv, og lad sindet rejse til blomstermarker i Sydfrankrig eller Roms solbeskinnede gader med vores syv parfume-favoritter nedenfor.

https___hypebeast.com_wp-content_blogs.dir_6_files_2021_01_louis-vuitton-etoile-filante-perfume-fragrance-1-1
1 / 8

Duften a solmodne jordbær og søde magnolia-blomster forbindes på fineste vis i Louis Vuittons forårslancering Étoile filante.
LOUIS VUITTON
Étoile Filante
1.650 kr. (forhandles hos Illum)

narcisio
2 / 8

Narciso Rodriguez klassiske For her er dette forår blevet opgraderet, og byder i denne version på flere sensuelle noter fra blandt andet mørk musk.
NARCISO RODRIGUEZ hos Matas.dk
Musc noir for her
715 kr.

le-lion-de-chanel-les-exclusifs-de-chanel-eau-de-parfum-2-5fl-oz-packshot-default-122180-8827610333214
3 / 8

Har du prøver for ekstra styrke og mod, vil et par sprøjt af Chanels duft Le Lion, måske sætte kampgejsten i gang, da løvens kraftfuld væsen var en stor inspiration for Coco Chanel, ligesom at hun selv var født i løvens tegn. Derfor har man i år besluttet at hylde løven i den nye parfume med noter af blandt andet bergamotte og citron.
CHANEL
Le lion de chanel
1.500 kr.

valentino-donna-born-in-roma-yellow-dream-edp-30-ml-3
4 / 8

Med noter af ananas, mandarin og ingefær, er Valentinos nye parfume perfekt til dig, som søger en sød og krydret duft.

VALENTINO hos Matas.dk
Born in roma yellow dream
700 kr.

UK200029614_DIPTYQUE
5 / 8

Diptyques unisex-parfume er en duft med noter af træ, hvorfor den er oplagt til dig, som ikke er til de ultrasøde og blomstrede parfumer, men som i stedet vil have duft med et lidt mere maskulint udtryk.
DIPTYQUE hos Magasin.dk
Orphéon
995 kr.

marc-jacobs-daisy-spring-eau-de-toilette-50ml
6 / 8

Daisy spring er en ægte forårsbebuder, og den blomstrede flakon er lige så sød og frisk, som duften med noter af lyserøde rosenknopper.
MARC JACOBS BEAUTY hos Matas.dk
Daisy spring limited edition
600 kr.

product_v1_x4
7 / 8

Duften af søde roser blandes i Diors nye parfume med bergamotte og mandarin, som giver parfumen et friskt og oplivende islæt.
DIOR
Miss dior rose n’roses
890 kr.

P2585007_1
8 / 8

Denne duft er perfekt til de lyse nætter, hvor parfumen gerne må dufte af lidt mere – i dette tilfælde intens solbær og søde hindbær.
YSL
Mon paris intensement
720 kr.

Mere om Skønhed? Få Costumes nyhedsbrev