Skinnende hud:10 fugtighedscremer, der giver mat hud
© Anna Stokland / Victoria Beckham SS17

10 fugtighedscremer, som ikke får dig til at skinne

Har du en olieret hud, som ofte bliver mere skinnende i løbet af dagen? Så vil disse cremer gøre det meget lettere at holde huden mat – hele dagen lang.

Olieret hud? Har du tendens til fedtet hud, kender du nok til fornemmelsen af at få mere og mere fedtet og skinnende ansigtshud i løbet af dagen. Selvom kontrolleret shine og highlighter kan være flot ved kindbenene og amorbuen, kan det føles en anelse enerverende at have skinnede hud i hele ansigtet, hvis du faktisk foretrækker et mere mat look.

Heldigvis kan både pudder eller mattererende foundations dæmpe den glinsende hudoverflade, men løsningen skal også findes i dit valg af dagcreme.

Har du tendens til olieret hud, vil en dagcreme med talgregulerende ingredienser gøre det langt lettere at holde ansigtshuden mat. Ligeledes kan der også være god grund til at vælge en lettere dagcreme, hvis huden fedter, da en olieret hud ofte har tendens til tilstoppede porer, og det kan blive værre, hvis du tilføjer fed smørelse.

Vi har derfor fundet de ti bedste ansigtscremer, der alle hjælper til at regulere hudens olieproduktion og som efterlader huden med et smukt, mat skær.