10 olier din vinterkrop vil elske

Pak din hud, dit hår og dine negle ind i blødgørende, fugtende olier, når kulden bider. Det er nemlig den bedste kur mod spaltet hår, tørre neglebånd og stramme kinder

© costume.dk
1 / 11
2 / 11

Renseolien

Læg din rensegel til side så snart temperaturen falder under 10 grader, og erstat den med en blidere renseolie. Den rykker ikke ved hudens PH værdi, så den bliver endnu mere udsat i kuldegraderne.

Soothing cleansing oil, Bobbi Brown 355 kr. for 200 ml.

3 / 11

Renseolien

Du kan også bruge din bløde renseolie til at fjerne makeup med, og har du brug for at rense ekstra grundigt, så lad olien side et minuts tid, inden du lægger en varm, opvredet vaskeklud over ansigtet. Varmen hjælper renseolien med at løfte skidtet af huden.

Coconut cleanser, Balm Balm 195 kr. for 100 ml.

Ansigtsolien © costume.dk
4 / 11

Ansigtsolien

Et par dråber nærende olie under din dagcreme fungerer som en ekstra trøje for huden, når det bliver koldt. Den holder på hudens naturlige fugt, tilfører den endnu mere og forhindrer at din hud bliver grå og trist at se på.

Radiance facial oil, Balance Me 350 kr. for 30 ml

5 / 11

Ansigtsolien

En god olie kan også bruges som natcreme i de mørke måneder, duppet på kindben oven på makeuppen som highlighter eller direkte i din creme for at optimere den til vintertid.

Acai anti aging facial oil, Rudolph Care 795 kr. for 15 ml.

6 / 11

Kropsolien

Fordel en sjat olie (det, der lige kan ligge i bunden af din hule hånd) over din våde hud direkte efter badet, og du har blød, fugtet hud hele vinteren.

Hope body oil, Karmameju 299 kr. for 200 ml.

Kropsolien © costume.dk
7 / 11

Kropsolien

Forær dig selv en luksusolie - gerne med en lækker duft - og brug den som både parfume og som diskret highlighter på arme og decolletage til fest. Eller tilfør et par dråber til en neutral bodylotion, hvis hele kroppen trænger.

Olio lusso luxury body oil, Rodin ca. 780 kr. hos slowfashionhouse.com

Negleolien © costume.dk
8 / 11

Negleolien

Bløde, velfugtede neglebånd betyder stærke negle. Massér en dråbe ind på hver negle om aftenen og efter hver håndvask, hvis du virkelig døjer med flossede, ømme neglebånd.

SolarOil nail care, CND 79 kr.

Negleolien © costume.dk
9 / 11

Negleolien

Du kan også gøre det nemt for dig selv, og fordele olien med en pen. Så kan du også skubbe neglebåndene tilbage i samme bevægelse. Mini-manicure i taskestørrelse.

Nail care kit, Tromborg 380 kr.

Hårolien © costume.dk
10 / 11

Hårolien

En god olie fordelt i længderne i vådt hår, afhjælper statisk elektrisitet, spaltning og et mat look. Og det gør håret blødere end blødt - både med og uden en føntørrer til hjælp.

Mythic oil, L'Oréal Professionnel 224 kr.

11 / 11

Hårolien

Et dråbe olie fordelt i spidserne, gør dit tørre hår skinnende sundt at se på.

Oi/oil absolute beautifying potion, Davines 150 kr. for 135 ml.

Mere om Hudpleje? Få Costumes nyhedsbrev